DE VEGAN PAASBOX (UITVERKOCHT)

Speciaal ontwikkelde recepten 100% vegan

Alle ingrediënten om een paasbrunch te maken

Gratis thuisbezorgd op vrijdag 10 april tussen 17:00-22:00

DE PAASBOXEN


4 personen

Paasbox

 De Paasbox is helaas uitverkocht

Prijs per stuk

€45,-

Uitverkocht

6 personen

Paasbox

 De Paasbox is helaas uitverkocht

Prijs per stuk

€65,-

Uitverkocht

HOE WERKT HET?

Op vrijdagavond 10 april tussen 17:00 en 22:00 wordt de Vegan Paasbox bij jou thuisbezorgd. Ben je er niet? We kunnen de box bij je buren bezorgen, of het bijvoorbeeld in de tuin achterlaten. Deze instructies kan je aan ons doorgeven.

In de Paasbox zitten 5 veganistische recepten met de bijbehorende ingrediënten om een complete paasbrunch te maken. Zo heb je genoeg voor iedereen en hoef je niet langs de supermarkt deze Pasen. 

Bereid thuis eenvoudig de lekkerste veganistische paasbrunch.

DE GERECHTEN


Deze box is te bestellen t/m maandag 6 APRIL 23:59

Cinnamon rolls

Vegan wentelteefjes

Chickpea omelette

Yoghurt met vers fruit

Frisse prei-courgettesoep met munt en dille

Praktische info

De Paasbox is te bestellen tot uiterlijk 23:59 op maandag 6 april 2020.

Heb je al een account bij Veganbox? Log in en bestel direct eenvoudig via je eigen account! Je ontvangt de box op je huidige adres, wil je een ander adres dan gebruikelijk, log dan uit en bestel via de Paasbox pagina. Bellen mag altijd bij vragen 0850270006.

Nieuw bij Veganbox? Bestel hieronder je Paasbox en ontvang met Pasen een heerlijke brunch thuis. De Paasbox is gewoon los te bestellen een lidmaatschap voor Veganbox is dus niet noodzakelijk. Bestellen, betalen en wachten bij de voordeur tot we langskomen, zo simpel is het.

Wanneer?
We bezorgen de Paasbox op vrijdag 10 april tussen 17:00-22:00 bij je thuis. De middag van levering krijg je van ons een mail met de een tijdsindicatie.

Wijzigingen doorgeven?
Na je bestelling ontvang je een bevestiging per mail, mocht er nog iets zijn dat je wilt aanpassen na bestelling dan kan dit tot uiterlijk maandag 6 april 23:59.

Vragen of verzoeken?
Meerdere boxen bestellen op 1 adres, of andere verzoeken? Dit kan uiteraard, neem even contact met ons op via 0850270006 of mail ons op info@veganbox.nl.  

Veelgestelde vragen

Hoe gaat de betaling?
De betaling wordt vooraf voldaan middels iDeal of Creditcard. Dit geldt ook als je al een account bij ons hebt.

Bestelling annuleren? 
Geen probleem als je voor maandag 6 april af ziet van je bestelling storten we het volledige bedrag aan je terug, hierna maken wij kosten en maken we graag een afspraak als je er toch nog van afziet de box te ontvangen. Na levering kunnen we levensmiddelen helaas niet retour nemen en of vergoeden.

Cadeau doen?
Iemand verassen tijdens de Pasen? Geen probleem! Vul bij bestellen zijn of haar adres en mobiele telefoonnummer in. Zorg wel dat je je eigen e-mail adres invult, anders blijft het geen verrassing!

Niet thuis bij de levering?
We hebben graag dat je thuis bent, het gaat om vers eten en dat heeft aandacht nodig. Mocht het onverhoopt niet lukken zullen we de buren vragen het pakket koel en droog te bewaren. Zijn deze ook niet thuis dan kan het zijn dat we je pakket mee terug moeten nemen. We nemen dan z.s.m. contact met je op, we zijn oplossingsgericht dus ook dan komen we er wel uit.

Nog meer vragen?
Mocht je nog iets willen vragen kan je ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.


PAASBOX BESTELLEN


4 personen

Paasbox

De Paasbox is helaas uitverkocht

Prijs per stuk

€45,-

Uitverkocht

6 personen

Paasbox

De Paasbox is helaas uitverkocht

Prijs per stuk

€65,-

Uitverkocht