Onze wisselende recepten

  • 29/04
  • 06/05
  • 13/05

    Perzische rijst en linzen

    met een frisse salade

    40 - 45 minuten
    Peulvruchten

    Gnocchi in salie-hazelnotensaus

    met geroosterde rode biet en courgette

    20 - 25 minuten
    Noten

    Koreaanse BBQ taco's

    met vegan gehakt

    25 - 30 minuten
    Kant-en-klare vervangers

    Woknoedels met seitan

    en broccoli

    20 - 25 minuten
    Seitan

    Spaghetti met geroosterde knoflook-tomatensaus

    en gerookte amandelen

    25 - 30 minuten
    Noten

    Kruidige couscous met pastinaak en zoete aardappel

    en kikkererwten

    25 - 30 minuten
    Peulvruchten

    Tofu kebab

    met frisse groenten en pitabroodjes

    30 - 35 minuten
    Oven
    Tofu

    Indiase Korma

    met sperziebonen en krieltjes

    25 - 30 minuten

    Whipped feta dip met gekarameliseerde harissa kikkererwten en waspeen

    en volkoren platbroden

    40 - 45 minuten
    Peulvruchten

    Shepherd's pie

    met linzen en edelgistvlokken

    45 - 50 minuten
    Oven
    Peulvruchten

    Curry noedelsoep met knapperige geraspte tofu

    met wortellinten en broccoli

    20 - 25 minuten
    Tofu

    Creamy orzo met vegan spekjes

    en gegrilde courgette

    20 - 25 minuten
    Kant-en-klare vervangers
Bestel deze box