Onze wisselende recepten

  • 18/12
  • 01/01
  • 08/01
    december special

    Vegan kaasfondue van Willicroft (+ €2,50 p.p.)

    met stokbrood en verse groenten

    30 - 35 minuten
    Kant-en-klare vervangers

    Baked feta pasta

    met cherrytomaten en spinazie

    20 - 25 minuten
    Kant-en-klare vervangers

    Katsu Tofu Curry

    Met basmatirijst

    35 - 40 minuten
    Tofu

    Gevulde aubergine

    met Willicroft Young Dutch

    45 - 50 minuten
    Kant-en-klare vervangers

    Jackfruit stoof

    met  roseval aardappelen

    30 - 35 minuten

    Indiase andijviestamppot

    met vegan gehakt

    30 - 35 minuten
    Kant-en-klare vervangers

    Vegan Lahmacun

    met rode ui-sumac salade

    20 - 25 minuten
    Volkoren

    Tomatencurry met courgette

    en zilvervliesrijst

    20 - 25 minuten
    Noten

    Bloemkool steaks met romige champignonsaus

    met geroosterde aardappelen

    35 - 40 minuten
    Tofu

    Zwarte bonen fajitas traybake

    met groene salsa

    30 - 35 minuten
    Bonen

    'Kip' kerrie noedels

    met paksoi

    20 - 25 minuten
    Kant-en-klare vervangers

    Paddenstoelen lasagne

    met volkoren lasagnebladen

    30 minuten + 30 minuten oventijd

    Pita met falafel en aubergine

    met rode kool

    25 - 30 minuten
    Kant-en-klare vervangers
Bestel deze box