Onze wisselende recepten

  • 18/11
  • 25/11
  • 02/12

    Gnocchi met geroosterde paprikasaus

    en geroosterde amandelen

    30 - 35 minuten
    Noten

    Tofu noedels in Crunchy Spice olie

    met broccoli en winterpeen

    20 - 25 minuten
    Tofu

    Vegan Sloppy Joe

    met aardappelpartjes en coleslaw

    35 - 40 minuten
    Peulvruchten

    Creamy orzo met vegan spekjes

    en gegrilde courgette

    20 - 25 minuten
    Kant-en-klare vervangers

    Wraps met knolseldershoarma

    en zelfgemaakte knoflooksaus

    25 - 30 minuten
    Noten

    Pastinaak-andijviestamppot

    met een vegan visburger

    25 - 30 minuten
    Kant-en-klare vervangers

    Maaltijdsoep van zoete aardappel

    met witte bonen, spiazie en rode quinoa

    25 - 30 minuten
    Peulvruchten
    Volkoren

    Nasi met saté van aubergine

    en gerookte tofu

    25 - 30 minuten
    Tofu

    Bloemkoolsteaks op boterbonenpuree

    met harissa-tahindressing

    30 - 35 minuten
    Peulvruchten
    Volkoren

    Aardappel rösti's met vegan gehakt

    en Tex Mex kruiden

    40 - 45 minuten
    Kant-en-klare vervangers

    Vegan kip kerrie

    met zilvervliesrijst

    40 - 45 minuten
    Kant-en-klare vervangers

    Gekruide aardappel op Surinaamse wijze

    met tempeh en sperziebonen

    30 - 35 minuten
    Tempeh
Bestel deze box