Onze wisselende recepten

  • 28/10
  • 04/11
  • 11/11

    Vegan burger op green bun

    met gekarameliseerde ui en ovenfriet

    40 - 45 minuten
    Kant-en-klare vervangers

    Orzo met olijven en cannellini bonen

    met spinazie en courgette

    20 - 25 minuten
    Peulvruchten

    Pad thai

    met crispy tofu

    20 - 25 minuten
    Tofu

    Paddenstoelen risotto

    met hazelnoten en krokante aardpeer

    30 - 35 minuten
    Noten

    One pot lasagne

    met vegan kaas

    20 - 25 minuten
    Kant-en-klare vervangers

    Aubergine schnitzel

    met aardappelpuree, geroosterde cherrytomaten en kikkererwten


    40 - 45 minuten
    Peulvruchten

    Pastinaaksoep

    en pita met hummus en champignons

    30 - 35 minuten
    Peulvruchten

    Pompoenstamppot met tijm

    en walnoten

    35 - 40 minuten
    Noten

    Couscous met falafel

    en geroosterde groenten

    25 - 30 minuten
    Kant-en-klare vervangers

    Tempeh saté met snelle pindasaus

    en gebakken rijst

    30 - 35 minuten
    Tempeh
    Volkoren

    Romige pasta met boterbonen

    en rucola

    20 - 25 minuten
    Peulvruchten
    Volkoren

    Wraps met krokante 'kipschnitzel'

    en komkommersalade

    20 - 25 minuten
    Kant-en-klare vervangers
Bestel deze box