Onze wisselende recepten

  • 09/10
  • 16/10
  • 23/10

    Romige dahl van rode linzen

    met naanbroodjes

    30 - 35 minuten
    Peulvruchten

    Bieten platbrood met geroosterde bloemkool en aubergine

    met kruidendressing

    35 - 40 minuten

    Pastasalade met artisjok partjes

    en zonnebloempitten

    15-20 min
    Zaden

    Enchilada bake met tomaat-cashewsaus

    en Willicroft Young Dutch

    40 - 45 minuten

    Bieten bucatini met hazelnoten

    en krulpeterselie

    20 - 25 minuten
    Noten

    Risotto met bimi

    met cherrytomaten en amandelschaafsel

    30 - 35 minuten
    Noten

    Romige aardpeer puree met gebakken champignons

    en verse tijm

    25 - 30 minuten

    Thaise basilicum stir fry

    met krokante tofu en sperziebonen

    25 - 30 minuten
    Tofu

    Maaltijdsoep van zoete aardappel, witte bonen en spinazie

    met rode quinoa

    25 - 30 minuten
    Peulvruchten
    Volkoren

    Plantaardige nuggets met frietjes

    en coleslaw

    30 - 35 minuten
    Kant-en-klare vervangers

    Seitan kapsalon

    met zoetzure ui

    35 - 40 minuten
    Seitan

    Vegan kipstukjes met limoen-kokos noedels

    met koriander en Thaise basilicum

    25 - 30 minuten
    Kant-en-klare vervangers
Bestel deze box