Onze wisselende recepten

  • 04/03
  • 11/03
  • 18/03

    Jackfruit rendang met friet

    en zoetzure komkommer

    35 - 40 minuten

    Pindanoedels

    met gebakken tofu

    25 - 30 minuten
    Noten
    Tofu

    Pasta Puttanesca

    met kalamata olijven

    20 - 25 minuten

    Burrito bowl met geroosterde zoete aardappel

    en kidneybonen

    30 - 35 minuten
    Peulvruchten

    Parelcouscous met broccoli

    en Willicroft Greek white 

    30 - 35 minuten
    Noten

    Krokante kipburger

    met een dressing van agavesiroop 

    30 - 35 minuten
    Kant-en-klare vervangers

    Vegan Groene shakshuka

    met Libanees platbrood

    25 - 30 minuten
    Tofu

    Penne in walnotensaus

    met champignons en witlof

    20 - 25 minuten
    Noten

    Gevulde paprika's met quinoa

    en frisse salade

    30 - 35 minuten
    Peulvruchten

    Spicy noedels met kipstukjes

    en broccoli en spitskool

    25 - 30 minuten
    Kant-en-klare vervangers

    Vegan Korma Curry

    met bloemkool en kikkererwten

    25 - 30 minuten
    Peulvruchten

    Crunchy wrap met gehakt

    en koriander-knoflooksaus

    20 - 25 minuten
    Kant-en-klare vervangers
Bestel deze box