Onze wisselende recepten

  • 09/12
  • 16/12
  • 23/12

    Knolselderij Wellington (+ €2,50 p.p.)

    met wortel-pastinaak puree en cranberrysaus

    55 - 60 minuten
    Noten
    Oven

    Enchilada bake met tomaat-cashewsaus

    met Simply V Geraspte 'Kaas'

    40 - 45 minuten
    Peulvruchten

    Pompoenstamppot met hazelnoot-tempeh spekjes

    met prei en rode ui

    35 - 40 minuten
    Tempeh

    Vegan visburger

    met gegrilde groenten

    30 - 35 minuten
    Kant-en-klare vervangers

    5-Spice noedels met vegan gehakt

    en groene groentes

    20 - 25 minuten
    Kant-en-klare vervangers

    Pita met harissa bloemkool

    en kikkererwten

    30 - 35 minuten
    Peulvruchten

    Nasi Goreng met seroendeng

    met prei en spitskool

    20 - 25 minuten

    Paddenstoelen pasta

    met verse tijm

    25 - 30 minuten
    Volkoren

    Curry noedelsoep met knapperige geraspte tofu

    met wortellinten en broccoli

    20 - 25 minuten
    Tofu

    Aubergine Katsu Curry

    met cashewnoten

    35 - 40 minuten
    Noten
    Volkoren

    Plantaardige kipschnitzel

    met Roseval aardappeltjes en koolsla

    35 - 40 minuten
    Kant-en-klare vervangers

    Bloemkool-tofu dahl

    met wraps

    30 - 35 minuten
    Peulvruchten

    Spaghetti "Meatballs"

    in tomatensaus

    25 - 30 minuten
    Kant-en-klare vervangers
Bestel deze box