Onze wisselende recepten

  • 07/04
  • 14/04
  • 21/04

    Groene romanesco curry

    met noedels


    25 - 30 minuten

    Gnocchi in salie-hazelnotensaus

    met geroosterde rode biet en courgette

    20 - 25 minuten
    Noten

    Jackfruit taco's

    met rode kool en frisse tomatensalsa

    25 - 30 minuten
    Jackfruit
    Pittig

    Krokante 'kipburger'

    met een dressing van agavesiroop

    30 - 35 minuten
    Kant-en-klare vervangers

    Hutspot op Indiase wijze

    met gebakken tofu

    35 - 40 minuten
    Tofu

    Romige dahl van rode linzen

    met Turkse mini pide

    30 - 35 minuten
    Peulvruchten

    Tofu kebab bowl

    met geroosterde paprika

    30 - 35 minuten
    Tofu

    5-Spice noedels met vegan gehakt

    en groene groentes

    20 - 25 minuten
    Kant-en-klare vervangers

    Drumsticks met fried rice

    en pinda's

    30 - 35 minuten
    Kant-en-klare vervangers

    Paddenstoelen lasagne

    met winterpeen, bleekselderij en verse peterselie

    30 minuten + 30 minuten oventijd
    Volkoren

    Romige pasta met boterbonen

    en rucola

    20 - 25 minuten
    Peulvruchten
    Volkoren

    Courgette-bonen burgers

    met Roseval aardappelen

    40 - 45 minuten
    Peulvruchten
Bestel deze box