Eén maand. 100% plantaardig. Makkelijker dan ooit met de Veganbox!

Eén maand. 100% plantaardig. Makkelijker dan ooit met de Veganbox!

HOE WERKT HET?

Of je nou voor het eerst deelneemt aan de Vegan January of al goed bekend bent met plantaardig eten, wij staan voor je klaar!BEKIJK ONS E-BOOK

Ontdek ons e-book als jouw ultieme gids tijdens Vegan January, boordevol praktische tips en heerlijke, gemakkelijke recepten om jouw reis naar een plantaardigere levensstijl moeiteloos en lekker te maken!

DOE HET SAMEN

Maak Vegan January nog leuker door samen met collega's, familie of vrienden de uitdaging aan te gaan! Je kan de Veganbox ook cadeau geven om het anderen nog gemakkelijker te maken om heerlijk plantaardig te eten.

GENIET

Maak je niet te druk als je af en toe afwijkt van een 100% plantaardig dieet. Kleine aanpassingen maken al een verschil. Geniet van de reis naar een meer plantaardige levensstijl en wees trots op elke stap, hoe klein ook!

BENIEUWD NAAR ONZE RECEPTEN?


Kies wekelijks uit 12 heerlijke en verrassende plantaardige recepten! Bijvoorbeeld...

Shakshuka

met pitabrood

Indiase Korma

met krieltjes

Creamy tofu masala

met Libanees platbrood

WAT ZEGGEN DE KLANTEN?
"De maaltijden die we deze week hebben gekregen waren een feestje. Zowel qua smaak als qua hoeveelheden was het perfect. De groenten zijn mooi en vers, de recepten echt verrassend en lekker.

C.W.

"Super goed en lekker. De recepten hebben een geweldige smaaksensatie. Ik was vegetariër maar ben zonder moeite vegan geworden."

J. Brouwer

"Zojuist weer een heerlijke maaltijd gemaakt met de ingrediënten uit de Veganbox. De maaltijden zijn stuk voor stuk heel goed. Soms denk je bij de ingrediënten, 'Ik weet het niet, aubergine?', maar dan is het toch weer een feestje. Super vers allemaal.

A. Van Oudheusden

PARTNER VAN
Met slechts één dag plantaardig eten bespaart één persoon de CO2-uitstoot die gelijkstaat aan:
12 km autorijden

Met een dag plantaardig eten 'bespaar' je 2,2 kg aan CO2–equivalenten, ofwel broeikasgassen. Deze uitstoot had anders plaatsgevonden door de productie van veevoer en door de (melk)veehouderij zelf. Per week is dit 15,4 kg CO2 wat gelijk staat aan ongeveer 80 kilometer rijden met een gemiddelde auto.

De wasmachine 5 uur laten draaien.

Door slechts één dag plantaardig te eten, draag je niet alleen bij aan een aanzienlijke waterbesparing, vergelijkbaar met het laten draaien van de wasmachine gedurende 5 uur, maar verminder je ook de ecologische voetafdruk door de landbouwgrond en biodiversiteit te sparen.  

Het kopen van 1 nieuw T-shirt

Met slechts één dag vegan te eten, draag je onder andere bij aan de besparing van water, vergelijkbaar met de hoeveelheid die nodig is om 1 nieuw t-shirt te maken, maar je vermindert ook de uitstoot van broeikasgassen. Plantaardige diëten hebben aantoonbaar een lagere koolstofvoetafdruk, waardoor je indirect bijdraagt aan het verminderen van de impact op klimaatverandering