Plant Based Maaltijdbox

Plant Based MaaltijdboxElke week te pauzeren

Je kunt per week kiezen of je de vegan maaltijdbox wel of niet wilt ontvangen

Wekelijks keuze uit 12 vegan gerechten

Kies elke week uit 12 lekkere en makkelijk te koken vegan maaltijden

Gratis thuisbezorgd

We bezorgen de eerste Veganbox gratis bij jou thuis  

De veganbox voor 2 personen

Kies uit 2, 3 of 4 maaltijden per week.

Prijs per stuk

Vanaf €4,20 per portie

De veganbox voor 4 personen

Kies uit 2, 3 of 4 maaltijden per week.

Prijs per stuk

Vanaf €3,15 per portie

* Prijzen zijn inclusief welkomstkorting

Voor dinsdag 23:59 besteld = eerstvolgende zondag, maandag, dinsdag, woensdag of donderdagavond geleverd.

Lekkere en eenvoudig te maken vegan gerechten!


Wij gebruiken zoveel mogelijk lokale, biologische en seizoensgebonden producten voor onze vegan maaltijdboxen. Dat zorgt voor minder CO2 en afvalstoffen en smaakt lekkerder! Je ontvangt daarnaast handige en makkelijk te volgen receptenkaarten. Zo kook je thuis eenvoudig de lekkerste veganistische maaltijden.

Sabine over Veganbox


"Deze week heb ik voor het eerst de veganbox ontvangen. Alles was goed gekoeld en zag er heerlijk vers uit. De gerechten zijn enorm lekker en gemakkelijk te bereiden! Een echte aanrader voor mensen die meer plantaardig willen eten en niet goed weten waar te beginnen!"

@veganbox.nlDeel jouw ervaring met de Veganbox via @veganbox.nl op Instagram

@veganbox.nl

Deel ook jouw ervaring met Veganbox op Instagram!Veelgestelde vragen

Op welke dag wordt de vegan maaltijdbox geleverd?

Als je voor dinsdag 23.59 uur een box besteld, wordt je box op de maandag, dinsdag, woensdag of donderdag die daarop volgt bezorgd. Deze zal tussen 17:00 en 22:00 op de gekozen dag bij je thuis afgeleverd worden.  In en rondom de Randstad is het ook mogelijk de Veganbox op zondag te laten bezorgen tussen 17:00 en 22:00.

Kan ik de box een week overslaan?

Bij de pagina 'Mijn Bestellingen' heb je de optie om één of meerdere boxen te pauzeren. Dit doe je door het schuifje aan de rechterkant op aan of uit te zetten. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Je kunt bij ons leveringen tot 6 weken vooruit bekijken, wijzigen, pauzeren of bestellen.  Wil je de leveringen na deze 6 weken standaard pauzeren? Ga dan naar 'Instellingen' en zet toekomstige leveringen standaard op uit.

 

Moet ik zelf ook ingrediënten in huis hebben?

Het meeste leveren wij natuurlijk gewoon in je box, maar af en toe vragen we om zelf ingrediënten toe te voegen aan het gerecht. Dit zijn bijvoorbeeld ingrediënten als zout, peper, azijn en olie. Het kan zijn dat hier uitzonderingen op volgen, dan zullen we dit altijd duidelijk in de recepten aangeven.

Waar kan ik de vegan recepten zien?

Elke woensdagochtend updaten we ons nieuwe menu voor de weken erop. Je ziet het menu boven aan deze pagina of bij de pagina 'Recepten'. Je hebt wekelijks de keuze uit 12 gevarieerde gerechten.

 

Hechten jullie waarde aan duurzaamheid?

Zeker weten!  Wij proberen hier dan ook zo veel mogelijk rekening mee te houden als het gaat om onze keuze in ingrediënten, verpakkingsmateriaal en recyclebare dozen. Je kunt er hier meer over lezen.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons op! Je vindt onze contactgegevens op deze pagina.