Woknoedels met seitan

en broccoli

20 - 25 minuten
Seitan

Bereiding

1. Breng een pan water aan de kook voor de udonnoedels en bereid deze volgens de instructies op de verpakking. Giet de noedels af zodra deze gaar zijn en spoel af met koud water om plakken te voorkomen.
2. Snijd de broccoli in kleine roosjes. Schil de gember en rasp fijn. Rasp de schil van de limoen en pers het sap uit.
3. Verhit olie in een wok-/hapjespan en wok de broccoli voor 5-6 min op middelhoog vuur.
4. Laat de seitan uitlekken en snijd in gelijke stukken. Voeg de seitan toe aan de pan met de broccoli en bak dit 3-4 min mee op middelhoog vuur. Voeg daarna de gember, ketjap en het limoensap toe aan de pan.
5. Voeg tot slot de noedels en de taugé toe aan de pan en hussel alles goed door elkaar. Breng de noedels op smaak met limoenrasp, peper en zout. Eet smakelijk!

Wat we sturen

Ingrediënt 2 personen
4 personen Eenheid
Ramennnoedels 150
300 gr
Broccoli 1
2 st
Gember 1
2 st
Taugé 100
200 gr
Seitan in tamarisaus 350
700 gr
Limoen 0,5
1 st

Wat je zelf in huis moet hebben

Ingrediënt 2 personen
4 personen
Peper & zout


Olijfolie


Ketjap* (el) 2
4


* Dit product niet in huis? Voeg deze toe aan je bestelling na het kiezen van je recepten.

Kookgerei

Kookpan, Wok- / Hapjespan, Fijne rasp

Voedingswaarde

Energie (KJ) 2827, Energie (kcal) 678, Eiwit (g) 65, Koolhydraten (g) 69, Koolhydraten waarvan suikers (g) 3, Vetten totaal (g) 14, Vetten waarvan verzadigd (g) 2, Vezels (g) 9, Zout (g) 2.2

Allergenen

Dit gerecht bevat: Gluten, Soja *
*Kan sporen van andere allergenen bevatten.