en komkommer dille salade
1. Verwarm de oven voor op 220 graden. Was de aardappelen, verwijder eventuele oneffenheden en snijd in frieten. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met olijfolie, peper en zout. Schuif in de voorverwarmde oven voor 20-25 min en schep halverwege om. | ||||||
2. Rasp de komkommer met een kaasschaaf in lange slierten. Snijd de dille fijn. Meng de komkommer met de plantaardige yoghurt en de helft van de dille. Breng op smaak met peper en zout. | ||||||
3. Haal de kroketburgers uit de verpakking en verwarm voor 8-10 min in de oven naast de friet. | ||||||
4. Voor de saus: meng de plantaardige mayonaise met de overige dille. | ||||||
5. Snijd de hamburgerbroodjes open en maak deze op met de saus, little gem blaadjes en de kroketburgers. Serveer samen met de komkommer-dille salade en friet. Eet smakelijk! |
Ingrediënt | 2 personen |
|
4 personen | Eenheid |
Vivera kroketburger | 150 |
|
300 | gr |
Aardappelen | 400 |
|
800 | gr |
Hamburgerbol biet met zwarte sesam | 2 |
|
4 | st |
Dille | 0,5 |
|
1 | bosje |
Komkommer | 1 |
|
2 | st |
Little Gem | 0,5 |
|
1 | st |
Ingrediënt | 2 personen |
|
4 personen |
Olijfolie |
|
|
|
Peper en zout |
|
|
|
Vegan mayonaise* (el) | 2 |
|
4 |
Plantaardige yoghurt* (el) | 2 |
|
4 |
* Dit product niet in huis? Voeg deze toe aan je bestelling na het kiezen van je recepten.
Oven
Energie (KJ) 3315, Energie (kcal) 793, Eiwit (g) 21, Koolhydraten (g) 114, Koolhydraten waarvan suikers (g) 9, Vetten totaal (g) 25, Vetten waarvan verzadigd (g) 2, Vezels (g) 12, Zout (g) 1,8
Dit gerecht bevat: Gluten, Soja, Sesam *
*Kan sporen van andere allergenen bevatten.