en Willicroft Young Dutch
1. Kook de fusilli volgens de instructies op de verpakking. Bewaar tijdens het afgieten een kopje kookvocht. | ||||||
2. Pel en snijd de uien in dunne halve ringen. Verhit een scheutje olijfolie in een hapjespan/ diepe koekenpan en bak hierin de ui 10-12 min op laag vuur. Als de uien neigen aan te bakken kan je een klein scheutje water toevoegen. | ||||||
3. Snijd de prei in ringen en spoel goed af. Snijd de champignons in plakjes. Rits de blaadjes tijm van de takjes en hak fijn. Voeg de tijm, de prei, de champignons en de knoflook (uitgeperst) aan de uien toe en bak nog 5-7 min mee op middelhoog vuur. | ||||||
4. Voeg de fusilli en de kaas toe en roer nog 1-2 min door. Voeg beetje bij beetje een scheutje kookvocht toe tot het de gewenste consistentie heeft bereikt. Serveer direct. Eet smakelijk! |
Ingrediënt | 2 personen |
|
4 personen | Eenheid |
Volkoren fusilli | 170 |
|
340 | gr |
Willicroft Young Dutch | 0,5 |
|
1 | st |
Ui (middel) | 2 |
|
4 | st |
Verse tijm | 0,5 |
|
1 | bosje |
Knoflook | 1 |
|
2 | teentje |
Prei | 1 |
|
2 | st |
Champignons | 250 |
|
500 | gr |
Ingrediënt
|
Olijfolie |
Peper en zout |
Kookpan, Hapjespan / Diepe koekenpan
Energie (KJ) 2479, Energie (kcal) 591, Eiwit (g) 18, Koolhydraten (g) 76, Koolhydraten waarvan suikers (g) 13, Vetten totaal (g) 20, Vetten waarvan verzadigd (g) 8, Vezels (g) 16, Zout (g) 0,7
Dit gerecht bevat: Gluten.*
*Kan sporen van andere allergenen bevatten.