en rucola
1. Verwarm de oven voor op 180°C.Maak de pitabroodjes licht vochtig en doe ze in de oven voor 4-5 min tot ze goudbruin zijn. | ||||||
2. Snijd de paprika's in grove blokjes en plaats in een ovenschaal met een scheut olijfolie, peper en zout. Rooster de paprika's voor 20-25 min in de oven. | ||||||
3. Snijd de komkommer in plakjes en de rode in dunne ringen. | ||||||
4. Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan en bak de vegan shoarma voor 5-6 min op middelhoog vuur. | ||||||
5. Snijd de pita's voorzichtig open en vul deze met de geroosterde paprika, komkommer, rode ui, rucola en vegan shoarma. Eet smakelijk! |
Ingrediënt | 2 personen |
|
4 personen | Eenheid |
Vivera shoarma | 175 |
|
350 | gr |
Pita | 4 |
|
8 | st |
Rucola | 0,5 |
|
1 | st |
Rode paprika | 1,5 |
|
3 | st |
Rode ui | 1 |
|
2 | st |
Komkommer | 0,5 |
|
1 | st |
Ingrediënt |
Olijfolie |
Peper en zout |
Oven, Koekenpan, Grillpan
Energie (KJ) 2607, Energie (kcal) 618, Eiwit (g) 27, Koolhydraten (g) 83, Waarvan suikers (g) 13, Vetten totaal (g) 19, Waarvan verzadigd (g) 2, Vezels (g) 14, Zout (g) 2,4
Dit gerecht bevat: Gluten, Soja *
*Kan sporen van andere allergenen bevatten.