Pita shoarma met geroosterde paprika

en rucola

20 - 25 minuten
Kant-en-klare vervangers

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 180°C.Maak de pitabroodjes licht vochtig en doe ze in de oven voor 4-5 min tot ze goudbruin zijn. 
2. Snijd de paprika's in grove blokjes en plaats in een ovenschaal met een scheut olijfolie, peper en zout. Rooster de paprika's voor 20-25 min in de oven. 
3. Snijd de komkommer in plakjes en de rode in dunne ringen.
4. Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan en bak de vegan shoarma voor 5-6 min op middelhoog vuur.
5. Snijd de pita's voorzichtig open en vul deze met de geroosterde paprika, komkommer, rode ui, rucola en vegan shoarma. Eet smakelijk!

Wat we sturen

Ingrediënt 2 personen
4 personen Eenheid
Vivera shoarma 175
350 gr
Pita 4
8 st
Rucola 0,5
1 st
Rode paprika 1,5
3 st
Rode ui 1
2 st
Komkommer 0,5
1 st

Wat je zelf in huis moet hebben

Ingrediënt
Olijfolie
Peper en zout

Kookgerei

Oven, Koekenpan, Grillpan

Voedingswaarde

Energie (KJ) 2607, Energie (kcal) 618, Eiwit (g) 27, Koolhydraten (g) 83, Waarvan suikers (g) 13, Vetten totaal (g) 19, Waarvan verzadigd (g) 2, Vezels (g) 14, Zout (g) 2,4

Allergenen

Dit gerecht bevat: Gluten, Soja *

*Kan sporen van andere allergenen bevatten.