met Simply V Geraspte 'Kaas'
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de rode en groene paprika in reepjes. Verwarm een scheut olijfolie in een ruime koekenpan en bak de paprika 6-7 min op middelhoog vuur. | ||||||
2. Gebruik een blender of staafmixer om de tomaten, cashewnoten, specerijen, de (uitgeperste) knoflook en het water te pureren tot een egale saus. Breng op smaak met peper en zout. | ||||||
3. Laat de zwarte bonen uitlekken. Vul de wraps met de paprikareepjes en bonen en leg deze in een ovenschaal. Schenk de tomatensaus over de gevulde wraps. Bestrooi vervolgens met de vegan kaas en schuif in de oven voor 13-15 min. | ||||||
4. Snijd de jalapeño in ringetjes. Verdeel de enchiladas over de borden en garneer met de jalapeño. Serveer direct. Eet smakelijk! |
Ingrediënt | 2 personen | 4 personen | Eenheid |
Rode paprika | 1 | 2 | st |
Groene paprika | 1 | 2 | st |
Tomaten | 2 | 4 | st |
Cashews | 30 | 60 | gr |
Gerookte paprika poeder, komijnpoeder en chili poeder | 4 | 8 | gr |
Knoflook | 1 | 2 | teentje |
Zwarte bonen | 200 | 400 | gr |
Wraps | 4 | 8 | st |
Simply V Geraspte 'Kaas'
|
0,5 | 1 | st |
Jalapeno peper | 0,5 | 1 | st |
Ingrediënt | 2 personen | 4 personen | Eenheid |
Olijfolie |
|
|
|
Peper & Zout |
|
|
|
Water | 100 | 200 | ml |
Oven, Koekenpan, Staafmixer/Blender, Kookpan, Ovenschaal
Energie (KJ) 2944, Energie (kcal) 705, Eiwit (g) 21, Koolhydraten (g) 73, Koolhydraten waarvan suikers (g) 10, Vetten totaal (g) 33, Vetten waarvan verzadigd (g) 11, Vezels (g) 17, Zout (g) 3
Dit gerecht bevat: Gluten, noten.*
*Kan sporen van andere allergenen bevatten.