Enchilada bake met tomaat-cashewsaus

met Simply V Geraspte 'Kaas'

40 - 45 minuten
Peulvruchten

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de rode en groene paprika in reepjes. Verwarm een scheut olijfolie in een ruime koekenpan en bak de paprika 6-7 min op middelhoog vuur. 
2. Gebruik een blender of staafmixer om de tomaten, cashewnoten, specerijen, de (uitgeperste) knoflook en het water te pureren tot een egale saus. Breng op smaak met peper en zout. 
3. Laat de zwarte bonen uitlekken. Vul de wraps met de paprikareepjes en bonen en leg deze in een ovenschaal. Schenk de tomatensaus over de gevulde wraps. Bestrooi vervolgens met de vegan kaas en schuif in de oven voor 13-15 min. 
4. Snijd de jalapeño in ringetjes. Verdeel de enchiladas over de borden en garneer met de jalapeño. Serveer direct. Eet smakelijk! 

Wat we sturen

Ingrediënt 2 personen 4 personen Eenheid
Rode paprika 1 2 st
Groene paprika 1 2 st
Tomaten 2 4 st
Cashews 30 60 gr
Gerookte paprika poeder, komijnpoeder en chili poeder 4 8 gr
Knoflook 1 2 teentje
Zwarte bonen  200 400 gr
Wraps 4 8 st
Simply V Geraspte 'Kaas'
0,5 1 st
Jalapeno peper 0,5 1 st

Wat je zelf in huis moet hebben

Ingrediënt 2 personen 4 personen Eenheid
Olijfolie


Peper & Zout


Water 100 200 ml

Kookgerei

Oven, Koekenpan, Staafmixer/Blender, Kookpan, Ovenschaal

Voedingswaarde

Energie (KJ) 2944, Energie (kcal) 705, Eiwit (g) 21, Koolhydraten (g) 73, Koolhydraten waarvan suikers (g) 10, Vetten totaal (g) 33, Vetten waarvan verzadigd (g) 11, Vezels (g) 17, Zout (g) 3

Allergenen

Dit gerecht bevat:  Gluten, noten.*

*Kan sporen van andere allergenen bevatten.