Pastasalade met artisjok partjes

en zonnebloempitten

15-20 min
Zaden

Bereiding

  1. Breng een pan water aan de kook. Bereid de fusilli volgens de instructies op de verpakking. Spoel de fusilli af met koud water na het uitlekken om af te koelen.  
  2. Snijd de cherry tomaten door de helft, de komkommer in dunne kwarten en de rode paprika in blokjes. Pel en snipper de rode ui. Hak de krulpeterselie fijn.  
  3. Doe de fusilli, gesneden groenten, krulpeterselie, witte wijnazijn en een scheut olijfolie in een mengkom. Laat de artisjok partjes uitlekken en voeg deze toe aan de salade. Hussel alles goed door elkaar en breng op smaak met peper en zout.  
  4. Garneer met zonnebloempitten. Serveer direct.  

Wat we sturen

Ingrediënt 2 personen 4 personen Eenheid
Fusilli 170 340 gr
Cherry tomaten 200 400 gr
Komkommer 0,5 1 st
Rode paprika 1 2 st
Rode ui 0,5 1 st
Artisjok partjes 0,5 1 st
Krulpeterselie 0,5 1 bosje
Zonnebloempitten 30 60 gr

Wat je zelf in huis moet hebben

Ingrediënt 2 personen 4 personen Eenheid
Olie


(Witte wijn)azijn 1 2 el
Peper & Zout


Kookgerei

Kookpan

Voedingswaarde

Energie (KJ) 2388, Energie (kcal) 569, Eiwit (g) 16, Koolhydraten (g) 73, Koolhydraten waarvan suikers (g) 9, Vetten totaal (g) 21, Vetten waarvan verzadigd (g) 3, Vezels (g) 11, Zout (g)  0,46

Allergenen

Dit gerecht bevat: Gluten.*

*Kan sporen van andere allergenen bevatten.