Quinoasalade met geroosterde balsamico bietjes

en Greek White

25 - 30 minuten
Kant-en-klare vervangers

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Pel de ui en snijd deze in kwarten. Laat de gekookte bieten uitlekken en snijd in blokjes. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met olie, balsamico azijn, peper en zout. Hussel goed door elkaar en schuif in de oven voor 15-20 min.  
  2. Breng een pan water aan de kook voor de quinoa. Kook de quinoa volgens de instructies op de verpakking.
  3. Maak je salade op met de rucola, quinoa en geroosterde groenten. Verkruimel de Greek White over de borden en serveer direct.  

Wat we sturen

Ingrediënt 2 personen 4 personen Eenheid
Gekookte bieten 500g 1 2 st
Ui 1 2 st
Quinoa  150 300 gr
Rucola 0,5 1 bak
Willicroft Greek White 0,5 1 st

Wat je zelf in huis moet hebben

Ingrediënt 2 personen 4 personen Eenheid
Olie


Balsamico azijn 2 4 el
Peper & Zout


Kookgerei

Oven, Kookpan

Voedingswaarde

Energie (KJ) 2148, Energie (kcal) 513, Eiwit (g) 14, Koolhydraten (g) 55, Koolhydraten waarvan suikers (g) 7, Vetten totaal (g) 24, Vetten waarvan verzadigd (g) 11, Vezels (g) 9, Zout (g) 1,08

Allergenen

Dit gerecht bevat geen allergenen.*

*Kan sporen van andere allergenen bevatten.