en Greek White
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Pel de ui en snijd deze in kwarten. Laat de gekookte bieten uitlekken en snijd in blokjes. Verdeel de ui en de bieten over een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met olie, balsamicoazijn, peper en zout. Hussel goed door elkaar en schuif in de oven voor 15-20 min.
|
||||||
2. Breng een pan water aan de kook voor de quinoa. Kook de quinoa volgens de instructies op de verpakking.
|
||||||
3. Maak je salade op met de rucola, quinoa en geroosterde biet en ui. Verkruimel de Greek White over de borden en serveer direct. Eet smakelijk! |
Ingrediënt | 2 personen | 4 personen | Eenheid |
Bieten gekookt | 500 | 1000 | gr |
Quinoa | 150 | 300 | gr |
Rucola | 0,5 | 1 | bak |
Willicroft Greek White | 0,5 | 1 | st |
Ui middel | 1 | 2 | st |
Tip: Wil je je gerecht een extra touch geven? Voeg de pijnboompitten toe aan je bestelling na het kiezen van je recepten.
Ingrediënt | 2 personen | 4 personen |
Olie |
|
|
Balsamicoazijn* (el) | 2 | 4 |
Peper & Zout |
|
|
* Dit product niet in huis? Voeg deze toe aan je bestelling na het kiezen van je recepten.
Oven, Kookpan
Energie (KJ) 2148, Energie (kcal) 513, Eiwit (g) 14, Koolhydraten (g) 55, Koolhydraten waarvan suikers (g) 7, Vetten totaal (g) 24, Vetten waarvan verzadigd (g) 11, Vezels (g) 9, Zout (g) 1,08
Dit gerecht kan sporen van allergenen bevatten.