met gewokte paprika
1. Laat de seitan uitlekken in een vergiet. Snijd de grotere stukken in dunne plakjes. Verwarm een scheut olie in een ruime koekenpan en bak de seitan 3-4 min op middelhoog vuur. Voeg de specerijen en een snufje zout toe en bak nogmaals 2-3 min of totdat de seitan krokant en goudbruin is. Zet even opzij. | ||||||
2. Pel en snijd de ui in parten. Snijd de rode en gele paprika in dunne repen. Verwarm een scheut olie in een ruime koekenpan of wokpan op hoog vuur. Wok de groenten in 6-8 min gaar. Breng op smaak met peper en zout. | ||||||
3. Verwarm de wraps in een droge koekenpan. Beleg met de gewokte groenten en spicy seitan. Garneer met een limoenschijfje. Serveer direct. Eet smakelijk! |
Ingrediënt | 2 personen |
|
4 personen | Eenheid |
Ui klein | 1 |
|
2 | st |
Rode paprika | 1 |
|
2 | st |
Gele paprika | 1 |
|
2 | st |
Chilipoeder, komijnpoeder, gerookte paprika | 4 |
|
8 | gr |
Wraps | 4 |
|
8 | st |
Limoen | 0,5 |
|
1 | st |
Seitan | 330 |
|
700 | gr |
Tip: Wil je je gerecht een extra touch geven? Voeg de Guacamole toe aan je bestelling na het kiezen van je recepten.
Ingrediënt
|
Olie |
Peper & Zout |
Koekenpan, Wokpan
Energie (KJ) 2394, Energie (kcal) 569, Eiwit (g) 50, Koolhydraten (g) 52, Koolhydraten waarvan suikers (g) 6, Vetten totaal (g) 17, Vetten waarvan verzadigd (g) 2, Vezels (g) 7, Zout (g) 4,99
Dit gerecht bevat: Gluten, Soja *
*Kan sporen van andere allergenen bevatten.