met gegrilde paksoi
1. Breng een pan water aan de kook. Bereid de uddonnoedels volgens de instructies op de verpakking. Giet de noedels af en bewaar bij het afgieten een kopje kookvocht voor later gebruik.
|
||||||
2. Pel en snijd de ui in parten. Verwijder de harde onderkant van de paksoi en snijd de paksoi in reepjes. Verwarm een scheut olie in een ruime wokpan of koekenpan op middelhoog vuur. Bak de ui en paksoi voor 4-5 min en roer regelmatig door de pan. Voeg de (uitgeperste) knoflook, kipstukjes en specerijen toe aan de pan en wok nogmaals 3-4 min.
|
||||||
3. Draai het vuur omlaag en voeg de kokosmelk en de udonnoedels toe aan de pan. Voeg eventueel een scheut kookvocht toe om de kerrie saus wat te verdunnen. Breng op smaak met peper en zout en serveer direct. Eet smakelijk! |
Ingrediënt | 2 personen | 4 personen | Eenheid |
Vivera kipstukjes
|
160 | 320 | gr |
Kerrie-, Knoflook- en Uienpoeder
|
4 | 8 | gr |
Udonnoedels | 150 | 300 | gr |
Ui | 1 | 2 | st |
Knoflook | 1 | 2 | st |
Paksoi | 1 | 2 | st |
Kokosmelk | 100 | 200 | ml |
Ingrediënt
|
Olie |
Peper & Zout |
Kookpan, Wokpan/Koekenpan
Energie (KJ) 2917, Energie (kcal) 695, Eiwit (g) 32, Koolhydraten (g) 75, Koolhydraten waarvan suikers (g) 7, Vetten totaal (g) 28, Vetten waarvan verzadigd (g) 11, Vezels (g) 7, Zout (g) 1,8
Dit gerecht bevat: Gluten, Soja.*
*Kan sporen van andere allergenen bevatten.