'Kip' kerrie noedels

met gegrilde paksoi

20 - 25 minuten
Kant-en-klare vervangers

Bereiding

1. Breng een pan water aan de kook. Bereid de uddonnoedels volgens de instructies op de verpakking. Giet de noedels af en bewaar bij het afgieten een kopje kookvocht voor later gebruik.  
2. Pel en snijd de ui in parten. Verwijder de harde onderkant van de paksoi en snijd de paksoi in reepjes. Verwarm een scheut olie in een ruime wokpan of koekenpan op middelhoog vuur. Bak de ui en paksoi voor 4-5 min en roer regelmatig door de pan. Voeg de (uitgeperste) knoflook, kipstukjes en specerijen toe aan de pan en wok nogmaals 3-4 min.
3. Draai het vuur omlaag en voeg de kokosmelk en de udonnoedels toe aan de pan. Voeg eventueel een scheut kookvocht toe om de kerrie saus wat te verdunnen. Breng op smaak met peper en zout en serveer direct. Eet smakelijk!

Wat we sturen

Ingrediënt 2 personen 4 personen Eenheid
Vivera kipstukjes
160 320 gr
Kerrie-, Knoflook- en Uienpoeder
4 8 gr
Udonnoedels 150 300 gr
Ui 1 2 st
Knoflook 1 2 st
Paksoi 1 2 st
Kokosmelk 100 200 ml

Wat je zelf in huis moet hebben

Ingrediënt
Olie
Peper & Zout

Kookgerei

Kookpan, Wokpan/Koekenpan

Voedingswaarde

Energie (KJ) 2917, Energie (kcal) 695, Eiwit (g) 32, Koolhydraten (g) 75, Koolhydraten waarvan suikers (g) 7, Vetten totaal (g) 28, Vetten waarvan verzadigd (g) 11, Vezels (g) 7, Zout (g) 1,8

Allergenen

Dit gerecht bevat: Gluten, Soja.*

*Kan sporen van andere allergenen bevatten.