en spitskool
1. Breng een pan water aan de kook voor de udonnoedels en bereid deze volgens de instructies op de verpakking. Spoel de noedels na het afgieten om met koud water om plakken te voorkomen. | ||||||
2. Snijd de rode ui in parten en de knoflook in plakjes. Halveer de spitskool en verwijder de harde kern, snijd daarna in dunne reepjes. Schil de winterpeen met een dunschiller en snijd in halve maantjes. Snijd de paprika in repen. | ||||||
3. Verwarm een scheut olie in een ruime koekenpan of wokpan op middelhoog vuur en wok de groentes in 8-10 min gaar. | ||||||
4. Laat de seitan uitlekken en snijd in gelijke stukken. Verwarm een scheut olie in de tweede koekenpan en bak de seitan in 6-8 min goudbruin op middelhoog vuur. | ||||||
5. Voeg de seitan, de noedels, ketjap en sojasaus toe aan de pan met gewokte groentes. Hussel alles goed door elkaar en serveer direct. Eet smakelijk! |
Ingrediënt | 2 personen | 4 personen | Eenheid |
Seitan in tamarisaus | 1 | 2 | st |
Rode ui | 1 | 2 | st |
Spitskool | 0,5 | 1 | st |
Winterpeen | 0,5 | 1 | st |
Udonnoedels | 150 | 300 | gr |
Knoflook | 1 | 2 | teentje |
Rode paprika | 0,5 | 1 | st |
Ingrediënt | 2 personen | 4 personen |
Ketjap manis* (el) | 1 | 2 |
Sojasaus* (el) | 2 | 4 |
Olie |
|
|
Peper & Zout |
|
|
* Dit product niet in huis? Voeg deze toe aan je bestelling na het kiezen van je recepten.
Kookpan, Koekenpan, Ruime koekenpan/Wokpan
Energie (KJ) 2830, Energie (kcal) 675, Eiwit (g) 57, Koolhydraten (g) 76, Koolhydraten waarvan suikers (g) 14, Vetten totaal (g) 13, Vetten waarvan verzadigd (g) 2, Vezels (g) 10, Zout (g) 8
Dit gerecht bevat: Gluten, Soja *
*Kan sporen van andere allergenen bevatten.