Flammkuchen met vegan kaas

en cherry tomaten en courgette

20 - 25 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snijd de cherry tomaten door de helft en de courgette in lange, dunne slierten.  
  3. Rol het flammkuchendeeg uit en leg met het bakpapier op een bakplaat. Verdeel de groenten over het deeg. Schuif in de oven voor 10 min.  
  4. Haal de flammkuchen uit de oven, strooi de kaas er bovenop en bak nog 5-10 min of totdat de kaas is gesmolten en de randjes van het deeg goudbruin en krokant zijn.  
  5. Garneer de flammkuchen met (gehakte) peterselie en breng op smaak met peper en zout. Snijd in stukken en serveer direct.  

Wat we sturen

Ingrediënt 2 personen 4 personen Eenheid
Flammkuchen deeg  1 2 st
Cherry tomaten 200 400 gr
Courgette 0,5 1 st
Willicroft Young Dutch 1 2 st
Peterselie 0,5 1 bosje

Wat je zelf in huis moet hebben

Ingrediënt
Peper & Zout

Kookgerei

Oven, Bakplaat

Allergenen

Dit gerecht bevat: Gluten.*

*Kan sporen van andere allergenen bevatten.