met mango en witte kool
1. Doe de Garam Masala samen met het maiszetmeel of de bloem in een kommetje. Meng dit met het water tot een beslag en breng op smaak met peper en zout. Dep de tofu droog met keukenpapier en snijd in lange repen.
2. Snijd de mango en de rode paprika in blokjes en de bosui in fijne ringetjes. Meng door elkaar en breng op smaak met de sojasaus en peper.
3. Verwarm een koekenpan met een flinke laag olijfolie. Doop de tofu in het beslag en plaats voorzichtig in de olie wanneer deze goed het is. Frituur de tofu voor ongeveer 5 minuten rondom totdat deze goudbruin is. Plaatst de gefrituurde tofu op een keukenpapiertje en laat uitlekken.
4. Doe de wraps in een droge koekenpan en verwarm deze. Beleg de wraps vervolgens met de mango-paprika salade, de gesneden witte kool en de knapperige tofu. Serveer het gerecht meteen.
Ingrediënt | 2 personen | 4 personen | Eenheid |
Garam Masala | 4 | 8 | gr |
Tofu | 1 | 2 | st |
Mango | 0,5 | 1 | st |
Rode paprika | 1 | 2 | st |
Bosui | 1 | 2 | st |
Wraps | 4 | 8 | st |
Witte kool gesneden | 200 | 400 | gr |
Ingrediënt | 2 personen | 4 personen | Eenheid |
Olijfolie |
|
|
|
Peper en zout |
|
|
|
Maiszetmeel of bloem | 2 | 4 | el |
Sojasaus | 3 | 6 | el |
water | 3 | 6 | el |
Koekenpan
Energie (KJ) 2239, Energie (kcal) 534, Eiwit (g) 26, Koolhydraten (g) 60, Waarvan suikers (g) 17, Vetten totaal (g) 18, Waarvan verzadigd (g) 3, Vezels (g) 9, Zout (g) 5
Dit gerecht bevat Gluten, Soja*
*Kan sporen van andere allergenen bevatten