Wraps met knapperige tofu

met mango en witte kool

25 - 30 minuten
Tofu

Bereiding

1. Doe de Garam Masala samen met het maiszetmeel of de bloem in een kommetje. Meng dit met het water tot een beslag en breng op smaak met peper en zout. Dep de tofu droog met keukenpapier en snijd in lange repen. 

2. Snijd de mango en de rode paprika in blokjes en de bosui in fijne ringetjes.  Meng door elkaar en breng op smaak met de sojasaus en peper. 

3. Verwarm een koekenpan met een flinke laag olijfolie. Doop de tofu in het beslag en plaats voorzichtig in de olie wanneer deze goed het is. Frituur de tofu voor ongeveer 5 minuten rondom totdat deze goudbruin is.  Plaatst de gefrituurde tofu op een keukenpapiertje en laat uitlekken.

4. Doe de wraps in een droge koekenpan en verwarm deze. Beleg de wraps vervolgens met de mango-paprika salade, de gesneden witte kool en de knapperige tofu. Serveer het gerecht meteen.

Wat we sturen

Ingrediënt 2 personen 4 personen Eenheid
Garam Masala 4 8 gr
Tofu 1 2 st
Mango 0,5 1 st
Rode paprika 1 2 st
Bosui 1 2 st
Wraps  4 8 st
Witte kool gesneden 200 400 gr

Wat je zelf in huis moet hebben

Ingrediënt 2 personen 4 personen Eenheid
Olijfolie


Peper en zout


Maiszetmeel of bloem 2 4 el
Sojasaus 3 6 el
water 3 6 el

Kookgerei

Koekenpan

Voedingswaarde

Energie (KJ) 2239, Energie (kcal) 534, Eiwit (g) 26, Koolhydraten (g) 60, Waarvan suikers (g) 17, Vetten totaal (g) 18, Waarvan verzadigd (g) 3, Vezels (g) 9, Zout (g) 5  

Allergenen

Dit gerecht bevat Gluten, Soja*
*Kan sporen van andere allergenen bevatten