met krokante tofu en sperziebonen
Tip: Gebruik een bakje met deksel waar je de tofu en de bloem indoet. Schud vervolgens even om alle tofu met bloem te bedekken.
Ingrediënt
|
2 personen
|
4 personen
|
Eenheid
|
Tofu | 200 | 400 | gr |
Chili, Paprikapoeder, Laos | 4 | 8 | gr |
Knoflook | 2 | 4 | teen |
Gember | 0,5 | 1 | st |
Basmatirijst | 170 | 340 | gr |
Thaise basilicum | 0,5 | 1 | bosje |
Prei | 1 | 2 | st |
Sperziebonen | 200 | 400 | gr |
Sesamzaad wit | 10 | 20 | gr |
Ingrediënt | 2 personen | 4 personen | Eenheid |
Ketjap | 2 | 4 | el |
Olie |
|
|
|
sojasaus | 1,5 | 3 | el |
Bloem - tofu | 20 | 40 | gr |
Bloem saus | 5 | 10 | gr |
Kookpan, Wokpan
Energie (KJ) 2737, Energie (kcal) 653, Eiwit (g) 28, Koolhydraten (g) 93, waarvan suikers (g) 11, Vetten totaal (g) 16, waarvan verzadigd (g) 3, Vezels (g) 9, Zout (g) 3
Dit gerecht bevat: Soja*
*Kan sporen van andere allergenen bevatten