met kikkererwten
Ingrediënt | 2 personen | 4 personen | Eenheid |
Ui | 0,5 | 1 | st |
Tomatenpuree | 70 | 140 | gr |
Kikkererwten | 1 | 2 | blik |
Paprikapoeder, komijn,garam masalla | 4 | 8 | gr |
Gember | 0,5 | 1 | st |
Basmatirijst | 170 | 340 | gr |
Tomaten | 2 | 4 | st |
Koriander | 0,5 | 1 | bosje |
Rode paprika | 1 | 2 | st |
Winterpeen | 1 | 2 | st |
Knoflook | 1 | 2 | teen |
Rode peper | 0,5 | 1 | st |
Kokosmelk | 200 | 400 | ml |
Ingrediënt |
Olijfolie |
Peper en zout |
Kookpan, Hapjespan, Rasp
Energie (KJ) 3811, Energie (kcal) 914, Eiwit (g) 25, Koolhydraten (g) 116, Koolhydraten waarvan suikers (g) 13, Vetten totaal (g) 35, Vetten waarvan verzadigd (g) 19, Vezels (g) 18, Zout (g) 1,63
Dit gerecht kan sporen van andere allergenen bevatten.