en gekleurde paprika
1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de paprika’s in dunne repen en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met wat olie en bestrooi met peper en zout. Rooster de paprika’s 20-25 min in de oven totdat ze gaar en zacht zijn. | ||||||
2. Meng de specerijenmix met een flinke scheut olie in een kom. Snijd de tomaten in dikke plakken en de rode ui in parten. | ||||||
3. Verhit een grillpan op middelhoog vuur leg de portobello’s, tomaten en rode ui in de grillpan. Bestrijk de bovenkant van de groenten met de specerijenolie en draai daarna om. Grill de groenten een aantal minuten per kant totdat ze gaar zijn en mooie grillstrepen hebben. | ||||||
4. Verwarm de wraps eventueel kort in een droge koekenpan of in de magnetron. Roer de sriracha door de plantaardige yoghurt heen. Snijd de gegrilde portobello in repen en pluk de blaadjes van de koriander. | ||||||
5. Bestrijk de wraps met de sriracha yoghurt en beleg met de gekleurde paprika, tomaten, portobello en rode ui. Leg er wat blaadjes koriander bovenop en serveer direct. Eet smakelijk! |
Ingrediënt | 2 personen | 4 personen | Eenheid |
Wraps | 4 | 8 | st |
Rode paprika | 1 | 2 | st |
Gele paprika | 1 | 2 | st |
Groene paprika | 0,5 | 1 | st |
Rode ui | 1 | 2 | st |
Portobello | 2 | 4 | st |
Gerookt paprikapoeder, komijn en koriander
|
4 | 8 | gr |
Koriander | 0,5 | 1 | bosje |
Tomaten | 1 | 2 | st |
Ingrediënt | 2 personen | 4 personen |
|
Olie |
|
|
|
Peper en zout |
|
|
|
Sriracha* (el) | 0,5 | 1 |
|
Plantaardige yoghurt* (el) | 4 | 8 |
|
* Dit product niet in huis? Voeg deze toe aan je bestelling na het kiezen van je recepten.
Oven, Koekenpan, Grillpan
Energie (kcal) 465, Eiwit (g) 13, Koolhydraten (g) 58, Koolhydraten waarvan suikers (g) 14, Vetten totaal (g) 18, Vetten waarvan verzadigd (g) 3, Vezels (g) 9, Zout (g) 2
Dit gerecht bevat: Gluten, Soja.*
*Kan sporen van andere allergenen bevatten.