met vegan witte kaas
#1 Breng een pan met ruim water en een snufje zout aan de kook. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Giet de penne af zodra ze klaar zijn en spoel om met koud water.
#2 Pel de rode ui en snijd in halve ringen. Halveer de cherrytomaten en snijd de komkommer in halve manen.
#3 Haal de olijven uit het potje en laat uitlekken in een zeef of vergiet. Halveer de ook de olijven. Haal de witte kaas uit de verpakking en verbrokkel deze grof.
#4 Doe de penne, rode ui, cherrytomaten, komkommer, olijven en witte kaas samen in een kom. Meng met de extra vierge olie, balsamicoazijn, peper en zout. Eet smakelijk!
Ingrediënten | 2 Personen | 4 Personen |
Volkoren penne | 170 g | 340 g |
Rode ui | 1 stuk | 2 stuks |
Cherrytomaten | 250 g | 500 g |
Komkommer | 1 stuk | 2 stuks |
Olijven | 0,5 stuk | 1 stuk |
Witte kaas | 100 g | 200 g |
Ingrediënten | 2 Personen | 4 Personen |
Extra vierge olie | 1 el | 2 el |
Balsamicoazijn | naar smaak | naar smaak |
Kookpan
Energie: 640 kcal, vet: 28 g, waarvan verzadigd: 9 g, koolhydraten: 71 g, waarvan suikers: 11 g, eiwit: 22 g, vezels: 11 g, zout: 2 g
20-25 minuten