en pijnboompitten
Ingrediënten | 2 Personen | 4 Personen |
Ui | 1 stuk | 2 stuks |
Aubergine | 1 stuk | 2 stuks |
Enoki | 100 g | 200 g |
Courgette | 0,5 stuk | 1 stuk |
Bouillonblokje | 0,5 stuk | 1 stuk |
Risottorijst | 150 g | 300 g |
Pijnboompitten | 20 g | 40 g |
Ingrediënten | 2 Personen | 4 Personen |
Olie | 1-2 el | 2-3 el |
Water | 500 ml | 1000 ml |
Kookpan, koekenpan
|
per portie |
Energie (KJ) | 2224 |
Energie (kcal) | 529 |
Eiwit (g) | 12 |
Koolhydraten (g) | 81 |
Koolhydraten waarvan suikers (g) | 8 |
Vetten totaal (g) | 16 |
Vetten waarvan verzadigd (g) | 2 |
Vezels (g) | 7 |
Zout (g) | 1 |
Dit gerecht kan sporen van allergenen bevatten