en gekleurde tomaatjes, spinazie en rode ui
Ingrediënt | 2 personen | 4 personen | Eenheid |
Rode ui | 0,5 | 1 | st |
Knoflook | 2 | 4 | teentje |
Gember | 1 | 1 | st |
Garam masala | 4 | 8 | gr |
Tomatenpuree | 70 | 140 | gr |
Gemengde cherrytomaten | 250 | 500 | gr |
Kokosmelk | 200 | 400 | gr |
Zilvervliesrijst | 170 | 340 | gr |
Spinazie | 100 | 200 | gr |
Ingrediënt | 2 personen | 4 personen | Eenheid |
Olijfolie |
|
|
|
Water | 100 | 200 | ml |
Peper & Zout |
|
|
|
Kookpan, Koekenpan
Energie: 669 kcal, vet: 32 g, waarvan verzadigd: 18 g, koolhydraten: 78 g, waarvan suikers: 13 g, eiwit: 15 g, vezels: 10 g, zout: 1 g
Dit gerecht kan sporen van andere allergenen bevatten.