Romige cannellini bonen

met Surinaamse punt

20 - 25 minuten
Peulvruchten

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 200 graden. 
2. Snijd de kastanjechampignons in kwarten, de courgette in halve maantjes en snipper de ui. 
3. Verhit een ruime scheut olijfolie in een diepe hapjespan en fruit de ui 1-2 min op middelhoog vuur. Voeg de champignons en courgette toe aan de pan en bak voor 5-6 min.
4. Draai het vuur omlaag en kruimel het bouillonblokje in de pan. Voeg de uitgelekte cannellini bonen samen met de sojaroom en het water toe aan de hapjespan en laat 3-4 min op laag vuur inkoken. 
5. Doe ondertussen de Surinaamse punt in de voorverwarmde oven voor 3-4 min. 
6. Snijd de Thaise basilicum fijn. Serveer de romige cannellini met de Surinaamse punt en garneer met de Thaise basilicum. Eet smakelijk!

Wat we sturen

Ingrediënt 2 personen
4 personen Eenheid
Cannellini bonen 400
800 gr
Ui (middel) 0,5
1 st
Sojaroom 100
200 ml
Groentebouillon 0,5
1 blokje
Kastanjechampignons 200
400 st
Surinaamse punt volkoren 2
4 st
Courgette 1
2 st
Thaise basilicum 0,5
1 bosje

Wat je zelf in huis moet hebben

Ingrediënt 2 personen
4 personen
Olijfolie


Peper en zout


Water (ml) 150
300

Kookgerei

Oven, Diepe hapjespan

Voedingswaarde

Energie (KJ) 2564, Energie (kcal) 615, Eiwit (g) 25, Koolhydraten (g) 69, Waarvan suikers (g) 10, Vetten totaal (g) 22, Waarvan verzadigd (g) 3, Vezels (g) 18, Zout (g) 2,8

Allergenen

Dit gerecht bevat: Gluten, Soja *

*Kan sporen van andere allergenen bevatten.