Traybake met seitan biefstuk

en aubergine en gele paprika

30 - 35 minuten
Seitan

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 220 graden. Schil de aardappelen en snijd in hapklare blokjes. Doe de aardappelblokjes in de ovenschaal, breng op smaak met olijfolie, peper en zout  en doe voor 15-20 min in de oven. Snijd de gele paprika in reepjes, de aubergine in blokjes en de rode ui in ringen. 
2. Doe de gele paprika, aubergine, rode ui na 15-20 min bij de aardappelblokjes en voeg de specerijen en rozemarijn blaadjes toe en nog extra olijfolie, peper en zout naar smaak toe en meng het geheel goed met elkaar.  Doe de ovenschaal weer voor 10-15 min in de oven.
3. Halveer de seitan in de lengte doormidden en verhit een scheutje olie in een koekenpan of grillpan. Bak de seitan plakken 3-4 min per kant op middelhoog vuur.
5. Serveer de seitan 'steak' met de aardappel-groente traybake. Eet smakelijk!

Wat we sturen

Ingrediënt 2 personen
4 personen Eenheid
Seitan paprika 200
400 gr
Aardappelen 500
1000 gr
Gele paprika 1
2 st
Rozemarijn 0,5
1 bosje
Rode ui (middel) 0,5
1 st
Aubergine 1
2 st
Paprikapoeder, knoflookpoeder 4
8 gr

Wat je zelf in huis moet hebben


Ingrediënt
Olijfolie
Peper en zout

Kookgerei

Oven, Koekenpan

Voedingswaarde

Energie (KJ) 2888, Energie (kcal) 686, Eiwit (g) 76, Koolhydraten (g) 90, Waarvan suikers (g) 10, Vetten totaal (g) 11, Waarvan verzadigd (g) 1, Vezels (g) 12, Zout (g) 8,3

Allergenen

Dit gerecht bevat: Gluten *

* Kan sporen van andere allergenen bevatten.