met een vegan visburger
1. Breng een ruime pan water aan de kook. Schil de aardappelen en pastinaak, snijd in blokjes en kook ze in 15-20 min gaar.
|
||||||
2. Giet de aardappelen en pastinaak af wanneer deze gaar zijn en vang hierbij een kopje van het kookvocht op. Doe de aardappelen en pastinaak weer terug in de pan samen met de gesneden andijvie en eventueel een scheutje kookvocht. Gebruik een stamper om het geheel fijn te stampen. Breng op smaak met de mosterd, peper en zout.
|
||||||
3. Verwarm een scheut olie in een ruime koekenpan. Bak de vegan visburger voor 6-8 min gaar op middelhoog vuur. Zet even opzij.
|
||||||
4. Ris de takjes tijm van de steel en snijd samen met de dille fijn. | ||||||
5. Serveer de andijvie-pastinaakstamppot met de visburger en garneer met de dille en tijm. Eet smakelijk! |
Ingrediënt | 2 personen |
|
4 personen | Eenheid |
Vegan visburger | 200 |
|
400 | gr |
Andijvie gesneden | 200 |
|
400 | gr |
Aardappelen | 500 |
|
1000 | gr |
Pastinaak | 2 |
|
4 | st |
Dille & tijm | 0,5 |
|
1 | bosje |
Ingrediënt | 2 personen |
|
4 personen |
Olijfolie |
|
|
|
Peper en zout |
|
|
|
Mosterd* (tl) | 1 |
|
2 |
* Dit product niet in huis? Voeg deze toe aan je bestelling na het kiezen van je recepten.
Kookpan, Koekenpan
Energie (KJ) 2852, Energie (kcal) 681, Eiwit (g) 16, Koolhydraten (g) 101, Waarvan suikers (g) 15, Vetten totaal (g) 19, Waarvan verzadigd (g) 2, Vezels (g) 19, Zout (g) 1,5
Dit gerecht bevat: Gluten, Mosterd *
* Kan sporen van andere allergenen bevatten.