met pistachenoten
1. Breng een kookpan met water aan de kook voor de noedels en broccoli. Kook de noedels volgens instructie op de verpakking. Kook de broccoli de laatste 4-5 min mee met de noedels. Giet de broccoli en noedels om met koud water om de kleur te behouden en zodat de noedels niet gaan plakken. | ||||||
2. Snipper de ui, snijd de bosui in dunne ringen en de champignons in reepjes. | ||||||
3. Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan. Fruit de ui 2-3 min op middelhoog vuur en voeg vervolgens de miso pasta toe en bak op hoog vuur 1-2 min. | ||||||
Draai het vuur omlaag naar middelhoog vuur en roer de champignons samen met de sojasaus door de pan. Bak mee voor 2-3 min. | ||||||
4. Voeg de gekookte broccoli en noedels toe aan de pan en meng alle ingredienten door elkaar. | ||||||
5. Hak de pistachenoten grof en voeg de helft hiervan samen met de noedels toe aan de groenten. Roer 1-2 min door op laag vuur. | ||||||
6. Serveer de noedels met andere helft van de fijn gehakte pistachenoten, bosui en de sesamzaadjes. Eet smakelijk! |
Ingrediënt | 2 personen |
|
4 personen | Eenheid |
Sobanoedels | 150 |
|
300 | gr |
Sesamzaadjes wit | 10 |
|
20 | gr |
Champignons | 300 |
|
600 | gr |
Bosui | 1 |
|
2 | st |
Pistachenoten gepeld | 30 |
|
60 | gr |
Broccoli roosjes | 100 |
|
200 | gr |
Miso | 20 |
|
40 | gr |
Ui (klein) | 1 |
|
2 | st |
Ingrediënt | 2 personen |
|
4 personen |
Sojasaus* (el) | 2 |
|
4 |
Olijfolie |
|
|
|
Peper en zout |
|
|
|
* Dit product niet in huis? Voeg deze toe aan je bestelling na het kiezen van je recepten.
Koekenpan, Kookpan
Energie (KJ) 2420, Energie (kcal) 581, Eiwit (g) 22, Koolhydraten (g) 65, Waarvan suikers (g) 8, Vetten totaal (g) 23, Waarvan verzadigd (g) 3, Vezels (g) 8, Zout (g) 4,4
Dit gerecht bevat: Soja, Gluten, Noten*
*Kan sporen van andere allergenen bevatten