Caesarsalade wraps

met krokante tofu

30 - 35 minuten
Tofu

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Haal de tofu uit de verpakking en druk voorzichtig zoveel mogelijk vocht uit de tofu. Snijd de tofu in blokjes. Meng de tofublokjes, agavesiroop, citroensap, specerijen, tomatenpuree, een scheutje olijfolie, peper en zout in een kom. Laat even marineren in de koelkast.
2. Snijd de komkommer in dunne reepjes, de rode ui in ringen en de little gem grof. Snijd de cherrytomaten in kwarten en meng al deze ingrediënten in een kom.
3. Doe de panko in een kommetje en haal de tofublokjes hier doorheen zodat deze volledig zijn bedekt met een laagje panko. Verspreid de tofublokjes over een bakplaat bekleed met bakpapier. Plaats de bakplaat voor 10-15 min in de voorverwarmde oven of totdat de tofublokjes knapperig zijn.
4. Dressing: Voeg de plantaardige mayonaise samen met de mosterd, een scheutje olijfolie, peper en zout toe aan een kommetje en meng goed door.
5. Meng de dressing door de sla en roer hier vervolgens de komkommer, ui, cherrytomaten en krokante tofublokjes doorheen. Verdeel de salade over de wraps en rol deze op. Eet smakelijk!

Wat we sturen

Ingrediënt 2 personen
4 personen Eenheid
Panko 40
80 gr
Tofu 250
500 gr
Wraps 4
8 st
Little gem 1
2 st
Komkommer 0,5
1 st
Rode ui (klein) 1
2 st
Cherrytomaten 100
200 gr
Tomatenpuree 35
70 gr
Oregano gemalen, Knoflookpoeder, Uienpoeder 4
8 gr
Citroen 0,5
1 st

Wat je zelf in huis moet hebben

Ingrediënt 2 personen
4 personen
Olijfolie 


Peper en zout


Plantaardige mayonaise* (el) 2
4
Mosterd* (tl) 1
2
Agavesiroop* (tl) 1
2

* Dit product niet in huis? Voeg deze toe aan je bestelling na het kiezen van je recepten.

Kookgerei

Oven

Voedingswaarde

Energie (KJ) 3277, Energie (kcal) 785, Eiwit (g) 34, Koolhydraten (g) 77, Waarvan suikers (g) 18, Vetten totaal (g) 33, Waarvan verzadigd (g) 4, Vezels (g) 16, Zout (g) 2

Allergenen

Dit gerecht bevat: Gluten, Soja, Mosterd *
*Kan sporen van andere allergenen bevatten.