DE MOOISTE VEGAN MERKEN

DE MOOISTE VEGAN MERKEN

BEKIJK DE MERKEN
Willicroft: Vegan Kaas

Willicroft, gevestigd in Amsterdam, is de leverancier van onze heerlijke vegan kaas in de maaltijdbox. Ze creëren smaakvolle producten op basis van bonen en linzen, zonder concessies te doen aan smaak of textuur. Maar Willicroft is meer dan alleen een kaasproducent.

Smaak is van het grootste belang voor hen, maar ze hechten ook veel waarde aan hun ecologische voetafdruk. Willicroft is er trots op de eerste en enige B Corp in Europa te zijn die plant-based kaas produceert. Dit betekent dat ze niet alleen geweldige kaas maken, maar ook zorgen voor positieve impact op de planeet.

We zijn verheugd om samen te werken met Willicroft en hun hoogwaardige, duurzame vegan kaas in onze maaltijdboxen aan te bieden. Dit stelt ons in staat om onze klanten een smakelijke, ethische kaaservaring te bieden, terwijl we bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Vivera: Plantaardige Vleesvervangers

Bij Veganbox hechten wij erg veel waarde aan het gebruik van duurzame producten, van ingrediënten tot verpakkingen. We zijn daarom ook erg trots om Vivera als onze vleesvervangerleverancier te hebben.

Vivera streeft, net als wij, naar duurzaamheid op alle fronten. Hun toewijding begint bij hoogwaardige ingrediënten, zoals soja uit GMO-vrije bronnen in Frankrijk en Italië.

Vivera deelt ook onze toewijding aan het milieu en gebruikt schaaltjes gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen. Hoewel alternatieven voor plastic belangrijk zijn, blijven ze momenteel onvermijdelijk voor voedselveiligheid en houdbaarheid. Desondanks werkt Vivera met dunner plastic, wat heeft geleid tot een besparing van 17%.

Duurzaamheid blijft een gedeelde kernfocus, en samen blijven we streven naar een groenere toekomst.

Clark Fermentation: Tempeh en Kimchi

Onze toegewijde leverancier voor de beste tempeh en kimchi in onze gerechten is Clark Fermentations. Net als wij, delen ze onze passie voor duurzaamheid. Maar wat hen echt bijzonder maakt, is de hoogwaardige tempeh gemaakt van boekweit en quinoa, evenals heerlijke kimchi die ze bieden. Hun toewijding begint bij de zorgvuldige keuze van de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Wat Clark Fermentations echt uniek maakt, is hun ambachtelijke benadering van het fermentatieproces. Dit resulteert in smaakvolle en voedzame producten. Hun tempeh en kimchi zijn niet alleen goed voor de gezondheid, maar dragen ook bij aan het behoud van onze planeet.

We zijn er trots op om met Clark Fermentations samen te werken en hun hoogwaardige, duurzame producten in onze maaltijdboxen aan te bieden. Samen zetten we stappen richting een groenere toekomst, terwijl we onze klanten laten genieten van heerlijke gefermenteerde ingrediënten.

Pistache Pesto met 'zalmfilet'

Vivera

Pindasoep met Boekweit Tempeh

Clark Fermentations

Enchillada's met 'kaas' en jalapeño

Willicroft

Shoarma Pita

Vivera

Quesadilla met 'kaas' en zwarte bonen

Willicroft

Tempeh met noedels en spitskool

Clark Fermentations