Passende wijnen bij jouw Veganbox Kerstmenu
Een lekkere wijn maakt een kerstdiner natuurlijk helemaal compleet!   

Speciaal voor jou hebben wij dit jaar ook de optie om een wijnbox bij je kerstmenu te bestellen. De bijpassende wijnbox is samengesteld door Vinobox en past perfect bij de gerechten die onze professionals hebben samengesteld. De wijnen zijn diervriendelijk, biologisch en natuurlijk 100% vegan!

De wijnbox bevat 3 flessen wijn passend bij de gangen van het kerstmenu en apart te bestellen naast het kerstmenu.

WELKE WIJNEN ZITTEN ER IN DE BOX?
1 fles Asolo Prosecco DOCG Extra Dry Sior Lino

Deze frisse prosecco is een mooie aperitief om het kerstmenu mee in te luiden. Extra Dry is klassieke uitvoering van Prosecco in Italie en onderscheidt zich hierdoor van de andere mousserende wijnen. Deze prosecco is helder, zoet en in perfecte verhouding met de zuurgraad!

1 fles Mirabeuno Organis Macabeo-Sauvignon Blanc

Een mooie Sauvignon Blanc is perfect in combinatie met geitenkaas. Doordat geitenkaas in dit gerecht gecombineerd wordt met bieten en mandarijn is er voor gekozen om te zoeken naar een wijn die de frisheid van Sauvignon Blanc en fruitige tonen van de Macabeo druif goed combineert. Deze twee soorten druif die uit een warm klimaat komen, zoals Spanje, zorgen voor een wijn met voldoende body tegenover de uitgesproken smaken van dit voorgerecht. 

1 fles Mirabueno Organic Special Blend

Door zijn soepelheid is deze Tempranillo prachtig te combineren met winterse gerechten als een Wellington van Paddenstoelen. De cederhouten kruidige smaak gaat mooi samen met de rijke smaken van de paddenstoelen. Daarnaast combineren de aroma’s van bes en aardbei goed bij de fris-zoete cranberrycompote.

Wijnbox

Prijs per stuk

€35,00

Bestellen