20 tot 35% van alle CO₂-uitstoot in de wereld is te linken aan eten en drinken. Dierlijke producten zoals vlees en zuivel zorgen voor meer dan de helft van deze uitstoot.
Door 3 avonden plantaardig te eten met Veganbox, bespaar je al:
Vanaf 9 december toe te voegen aan jouw Veganbox: een heerlijk voorgerecht, hoofdgerecht en dessert voor de feestdagen! 🍴 Of maak het compleet met onze vegan kerststol met amandelspijs.
✨Bekijk alles nu in je account. ✨
20 tot 35% van alle CO₂-uitstoot in de wereld is te linken aan eten en drinken. Dierlijke producten zoals vlees en zuivel zorgen voor meer dan de helft van deze uitstoot.
Door 3 avonden plantaardig te eten met Veganbox, bespaar je al:
Eet je vlees, dan eet je indirect ook de grondstoffen die het dier heeft geconsumeerd. Bij plantaardige producten is dit niet het geval, waardoor je voedselconsumptiecirkel en ecologische voetafdruk kleiner worden.
Naast grondstoffen zijn broeikasgassen cruciaal voor de milieu-impact van voedselproductie. De vleessector draagt bij aan 40% van de totale uitstoot van broeikasgassen in de voedingsindustrie, waaronder CO₂.
Door te kiezen voor een plantaardig dieet, draag je bij aan het behoud van onze waterreserves en het verminderen van de druk op ons milieu, aangezien de productie en verwerking van dierlijke producten verreweg het meeste water vereisen.
20 tot 35% van alle CO₂-uitstoot in de wereld is te linken aan eten en drinken. Dierlijke producten zoals vlees en zuivel zorgen voor meer dan de helft van deze uitstoot.
Door 3 avonden plantaardig te eten met Veganbox en bespaar je al:
Eet je vlees, dan eet je indirect ook de grondstoffen die het dier heeft geconsumeerd. Bij plantaardige producten is dit niet het geval, waardoor je voedselconsumptiecirkel en ecologische voetafdruk kleiner worden.
Naast grondstoffen zijn broeikasgassen cruciaal voor de milieu-impact van voedselproductie. De vleessector draagt bij aan 40% van de totale uitstoot van broeikasgassen in de voedingsindustrie, waaronder CO₂.
Door te kiezen voor een plantaardig dieet, draag je bij aan het behoud van onze waterreserves en het verminderen van de druk op ons milieu, aangezien de productie en verwerking van dierlijke producten verreweg het meeste water vereisen.