Onze wisselende recepten

  • 20/05
  • 27/05
  • 03/06

    Romige orzo met cannellinibonen

    met cherrytomaten en spinazie

    20 - 25 minuten
    Peulvruchten

    Risotto met groene asperges

    met spinazie en amandelschaafsel

    30 - 35 minuten
    Noten

    Udonnoedels met gewokte seitan

    en spitskool

    20 - 25 minuten
    Seitan

    Chili 'cheese' fries

    met Willicroft Young Dutch

    40 - 45 minuten
    Kant-en-klare vervangers
    Peulvruchten
    Pittig

    Nasi met 'kip' saté

    en pindasaus

    30 - 35 minuten
    Kant-en-klare vervangers

    Bloemkoolsoep met cashewnoten

    en kurkuma

    25 - 30 minuten
    Noten

    Pita met falafel

    en zelfgemaakte tzatziki

    25 - 30 minuten
    Kant-en-klare vervangers

    Taco's met linzen-walnootgehakt

    en tomatensalsa

    30 - 35 minuten
    Noten
    Peulvruchten

    Vegan Butter "Chicken" van tofu

    en zilvervliesrijst

    25 - 30 minuten
    Tofu
    Volkoren

    Platbrood met gemarineerde boterbonen

    met geroosterde winterpeen en zongedroogde tomaten

    30 - 35 minuten
    Peulvruchten

    Snelle spaghetti met vegan gehakt

    met aubergine en courgette

    20 - 25 minuten
    Kant-en-klare vervangers

    Gerookte tofu noedels

    met paksoi en sperziebonen

    25 - 30 minuten
    Tofu
Bestel deze box