VEGANBOX VERHALEN

SEAMORE


Een van de groeiende partners van Veganbox is de Amsterdamse startup Seamore. Seamore is een voedingsbedrijf dat nu al vijf jaar producten levert die zeewier bevatten. Ze ontwikkelen producten als chips, pasta, wraps, brood en zelfs bacon! Benieuwd geworden? Bobbie, verantwoordelijk voor de sales, heeft met alle liefde de tijd genomen onze vragen te beantwoorden.

Verhaal bekijken

SPARC KITCHEN


Kennen jullie Sparc Kitchen al? Sparc Kitchen is een Amsterdams bedrijf dat vegan food maakt voor professionals. Normaal gesproken levert het bedrijf producten aan restaurants en hotels, maar sinds kort is het te verkrijgen bij een aantal slagers en nu óók bij Veganbox!

Pablo Buwalda, oprichter van Sparc Kitchen, is vijf jaar geleden ...

Verhaal bekijken

MEET JACK


Lekker en een waanzinnig goed alternatief voor vlees, dat is hoe ze jackfruit omschrijven bij Meet Jack. Ze zouden het liefst deze bijzondere vrucht in elk huishouden introduceren, een toffe uitdaging dus!

Geboren op de Filipijnen, maakte oprichtster Kaline van Halder al vroeg kennis met de vrucht ....

Verhaal bekijken

BOTANIC BITES


Innovatieve producten ontwikkelen die natuurlijk zijn, minimaal bewerkt worden, maar wel ‘DAMN lekker’. Dat is waar Botanic Bites naar streeft met zijn veganistische producten.

“Onze burger hoeft niet te bloeden om sappig en hartig te zijn”, aldus Doreen Westphal, oprichter van Botanic Bites.

....

Verhaal bekijken