Sobanoedels met vegan kipstukjes

en een frisse komkommersalade

20 - 25 minuten
Kant-en-klare vervangers

Bereiding

1. Breng een ruime kookpan met water aan de kook. Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking
2. Snijd de komkommer door de helft, verwijder de zaadlijst met een lepel en snijd in halve maantjes. Meng de agavesiroop/suiker en de (witte wijn) azijn met een scheutje water. Voeg hier de komkommer aan toe en zet vervolgens opzij.
3. Snijd de groene paprika in dunne reepjes en halveer deze. Pel de rode ui en snijd in halve ringen.
4. Verhit olie in een pan en fruit de rode ui en knoflook (uitgeperst) voor 1-2 min op middelhoog vuur. Voeg daarna de groene paprika en vegan kipstukjes toe en laat dit 3-4 min mee bakken. Giet de noedels af en roer samen met de ketjap en taugé door de groenten heen. Bak het geheel voor 1-2 min samen.
5. Giet de komkommer af. Serveer de noedels samen met de ingelegde komkommer. Eet smakelijk! 

Wat we sturen

Ingrediënt 2 personen
4 personen Eenheid
Soba noedels 150
300 gr
Taugé 200
400 gr
Vivera kipstukjes 160
320 gr
Knoflook 1
2 teentje
Rode ui 1
2 st
Groene paprika 1
2 st
Komkommer 0,5
1 st


Wat je zelf in huis moet hebben

Ingrediënt 2 personen
4 personen
Olijfolie


Agavesiroop* / suiker (el) 1
3
Ketjap* (el) 3
5
(Witte wijn)azijn* (el) 2
4
Peper en zout 



* Dit product niet in huis? Voeg deze toe aan je bestelling na het kiezen van je recepten.

Kookgerei

Wokpan/ koekenpan, kookpan

Voedingswaarde

Energie (KJ) 2476, Energie (kcal) 594, Eiwit (g) 25, Koolhydraten (g) 75, Koolhydraten waarvan suikers (g) 24, Vetten totaal (g) 20, Vetten waarvan verzadigd (g) 3, Vezels (g) 6, Zout (g) 4,3

Allergenen

Dit gerecht bevat: Soja, Gluten * 

*Kan sporen van andere allergenen bevatten