en een frisse komkommersalade
1. Breng een ruime kookpan met water aan de kook. Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking | ||||||
2. Snijd de komkommer door de helft, verwijder de zaadlijst met een lepel en snijd in halve maantjes. Meng de agavesiroop/suiker en de (witte wijn) azijn met een scheutje water. Voeg hier de komkommer aan toe en zet vervolgens opzij. | ||||||
3. Snijd de groene paprika in dunne reepjes en halveer deze. Pel de rode ui en snijd in halve ringen. | ||||||
4. Verhit olie in een pan en fruit de rode ui en knoflook (uitgeperst) voor 1-2 min op middelhoog vuur. Voeg daarna de groene paprika en vegan kipstukjes toe en laat dit 3-4 min mee bakken. Giet de noedels af en roer samen met de ketjap en taugé door de groenten heen. Bak het geheel voor 1-2 min samen. | ||||||
5. Giet de komkommer af. Serveer de noedels samen met de ingelegde komkommer. Eet smakelijk! |
Ingrediënt | 2 personen | 4 personen | Eenheid | |
Soba noedels | 150 |
|
300 | gr |
Taugé | 200 |
|
400 | gr |
Vivera kipstukjes | 160 |
|
320 | gr |
Knoflook | 1 |
|
2 | teentje |
Rode ui | 1 |
|
2 | st |
Groene paprika | 1 |
|
2 | st |
Komkommer | 0,5 |
|
1 | st |
Ingrediënt | 2 personen | 4 personen | |
Olijfolie |
|
|
|
Agavesiroop* / suiker (el) | 1 |
|
3 |
Ketjap* (el) | 3 |
|
5 |
(Witte wijn)azijn* (el) | 2 |
|
4 |
Peper en zout |
|
|
|
* Dit product niet in huis? Voeg deze toe aan je bestelling na het kiezen van je recepten.
Wokpan/ koekenpan, kookpan
Energie (KJ) 2476, Energie (kcal) 594, Eiwit (g) 25, Koolhydraten (g) 75, Koolhydraten waarvan suikers (g) 24, Vetten totaal (g) 20, Vetten waarvan verzadigd (g) 3, Vezels (g) 6, Zout (g) 4,3
Dit gerecht bevat: Soja, Gluten *
*Kan sporen van andere allergenen bevatten