Rode linzensoep met geroosterde aubergine

en Turkse simit

25 - 30 minuten

Wat we sturen

Ingrediënt 2 personen 4 personen Eenheid
Tomaten 5 10 st
Rode linzen 150 300 gr
Winterpeen 1 2 st
Tomatenpuree 0,5 1 blikje
Ui 1 2 st
Knoflook 1 2 teen
Groentebouillon 1 2 st
Aubergine 1 2 st
Specerijen voor de aubergine 4 8 gr
Koriander 0,5 1 bosje
Turkse simit 1 2 st

Kookgerei

Oven, Kookpan

Voedingswaarde

Energie (kcal) 584, Eiwit (g) 30, Koolhydraten (g) 68, Koolhydraten waarvan suikers (g) 18, Vetten totaal (g) 10, Vetten waarvan verzadigd (g) 2, Vezels (g) 34, Zout (g) 2

Allergenen

Dit gerecht bevat: Gluten, Sesam*
*Kan sporen van andere allergenen bevatten