met spinazie en kikkererwten
Ingrediënt | 2 personen |
|
4 personen | Eenheid |
Speltbloem | 200 |
|
400 | gr |
Havermelk | 400 |
|
800 | ml |
bakpoeder | 1 |
|
2 | zakje |
spinazie | 100 |
|
200 | gr |
kikkererwten | 400 |
|
800 | gr |
paprikapoeder en gemalen komijn | 4 |
|
8 | gr |
cherrytomaten | 250 |
|
500 | gr |
champignons | 125 |
|
250 | gr |
Olie, zout
Oven, Mengkom, Garde, Koekenpan
|
per portie |
Energie (KJ) | 3781 |
Energie (kcal) | 891 |
Eiwit (g) | 35 |
Koolhydraten (g) | 126 |
Koolhydraten waarvan suikers (g) | 13 |
Vetten totaal (g) | 21 |
Vetten waarvan verzadigd (g) | 4 |
Vezels (g) | 20 |
Zout (g) | 3 |
Dit gerecht bevat: Gluten*
*Kan sporen van andere allergenen bevatten