met groene paprika en tomaat
Ingrediënten | 2 Personen | 4 Personen |
Tempeh | 300 g | 600 g |
Komijn- en gerookte paprikapoeder
|
2 tl
|
4 tl
|
Soja yoghurt | 0,5 bakje | 1 bakje |
Citroen | 0,5 stuk | 1 stuk |
Groene paprika | 1 stuk | 2 stuks |
Rode peper | 0,5 stuk | 1 stuk |
Rode ui | 0,5 stuk | 1 stuk |
Tomaten | 1 stuk | 2 stuks |
Tomatenpuree
|
1 blikje
|
2 blikjes
|
Flatbreads | 4 stuks | 8 stuks |
Koriander + peterselie | 0,5 bakje | 1 bakje |
Ingrediënten | 2 Personen | 4 Personen |
Olie | 1-2 el | 2-3 el |
Oven
|
per portie |
Energie (KJ) | 2200 |
Energie (kcal) | 523 |
Eiwit (g) | 25 |
Koolhydraten (g) | 64 |
Koolhydraten waarvan suikers (g) | 14 |
Vetten totaal (g) | 16 |
Vetten waarvan verzadigd (g) | 3 |
Vezels (g) | 16 |
Zout (g) | 1 |
Dit gerecht bevat: Gluten, Soja*
*Kan sporen van andere allergenen bevatten