met geraspte kaas van Simply V
1. Breng een pan water aan de kook voor de parelcouscous. Kook de parelcouscous volgens de instructies op de verpakking. Bewaar tijdens het afgieten een kopje kookvocht.
|
||||||
2. Halveer de cherrytomaten, snijd de aubergine in grove blokjes en snipper de rode ui. | ||||||
3. Verhit een scheutje olie in een ruime koekenpan en fruit de rode ui 1-2 min op middelhoog vuur. Voeg de cherrytomaten, bouillonblokje en tomatenpuree voor 3-4 min op middelhoog vuur. Voeg de aubergine blokjes toe en bak 6-7 min op middelhoog vuur. | ||||||
4. Voeg de parelcouscous en SimplyV geraspte kaas toe aan de koekenpan en schenk een scheutje kookvocht hierbij. Laat nog voor 2-3 min sudderen op laag vuur. | ||||||
5. Schep de parelcouscous alla norma op in borden en bestrooi verder naar smaak met de SimplyV geraspte kaas. Eet smakelijk! |
Ingrediƫnt | 2 personen |
|
4 personen | Eenheid |
Parelcouscous | 170 |
|
340 | gr |
Aubergine | 1 |
|
2 | st |
Tomatenpuree | 50 |
|
100 | gr |
Groentebouillon | 0,5 |
|
1 | blokje |
Peterselie | 0,5 |
|
1 | bosje |
Rode ui (middel) | 0,5 |
|
1 | st |
Cherrytomaten | 200 |
|
400 | gr |
Simply V geraspte kaas | 0,5 |
|
1 | st |
Ingrediƫnt |
Olijfolie |
Peper en zout |
Kookpan, Koeken-/ Hapjespan
Energie (KJ) 2678, Energie (kcal) 638, Eiwit (g) 16, Koolhydraten (g) 87, Waarvan suikers (g) 13, Vetten totaal (g) 23, Waarvan verzadigd (g) 11, Vezels (g) 9, Zout (g) 2,5
Dit gerecht bevat: Gluten, Noten *
*Kan sporen van andere allergenen bevatten.