Gember-sobanoedels

met broccoli en 'kipstukjes'

20 - 25 minuten
Kant-en-klare vervangers

Bereiding

1. Pel en snipper de rode ui, schil de gember en rasp fijn. Snijd de paprika in dunne reepjes en de broccoli in kleine roosjes.
2. Verhit een scheut olijfolie in een wokpan en fruit hierin de rode ui voor 1-2 min op middelhoog vuur. Voeg de vegan kipstukjes toe en bak 1-2 min mee. Voeg de rode paprika en broccoli toe en bak 5-6 min op middelhoog vuur. 
3. Breng een kookpan aan de kook en kook de sobanoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng de groenten en kipstukjes op smaak met de specerijen, sojasaus, peper en zout.
4. Giet de noedels af zodra ze gaar zijn en spoel om met koud water. Voeg de afgegoten noedels toe en laat voor 1-2 min meebakken.
5. Serveer de noedels met de groenten, kipstukjes en garneer met de sesamzaadjes. Eet smakelijk!
6. Serveer de gember noedels met de 'kipstukjes' en garneer met de sesamzaadjes. Eet smakelijk!

Wat we sturen

Ingrediënt 2 personen
4 personen Eenheid
Sobanoedels 150
300 gr
Vivera kipstukjes 160
300 gr
Rode paprika 1
2 st
Broccoli 1
2 st
Rode ui (middel) 0,5
1 st
Gember 0,5
1 st
Sesamzaadjes wit 4
8 gr
Kurkuma, 5-spice kruiden, Knoflookpoeder 4
8 gr

Wat je zelf in huis moet hebben

Ingrediënt 2 personen
4 personen
Olijfolie


Peper en zout


Sojasaus* (el) 2
4


* Dit product niet in huis? Voeg deze toe aan je bestelling na het kiezen van je recepten.

Kookgerei

Kookpan, Koekenpan (2x), Fijne rasp

Voedingswaarde

Energie (KJ) 2554, Energie (kcal) 614, Eiwit (g) 30, Koolhydraten (g) 64, Waarvan suikers (g) 6, Vetten totaal (g) 23, Waarvan verzadigd (g) 2, Vezels (g) 14, Zout (g) 2,6

Allergenen

Dit gerecht bevat: Gluten, Sesam, Soja * 

*Kan sporen van andere allergenen bevatten.