LEKKER & GEMAKKELIJK VEGANISTISCH KOKEN

Start met 25% korting

Elke week makkelijk te pauzeren

Elke week gratis thuisbezorgd

Elke week keuze uit 6 gerechten

MENU VOOR 8 EN 9 AUGUSTUS, 2021


Keuze uit 6 gerechten, te bestellen t/m dinsdag 3 AUGUSTUS 23:59.

Pita met gebakken tempeh en zoetzure komkommer

25 - 30 minuten | Smaakvol • verfrissend

Spaghetti "Meatballs" met paddoballetjes in tomatensaus

25 - 30 minuten | Voedzaam • makkelijk

Mexicaanse bowl met gegrilde maïs en zwarte bonen

35 - 40 minuten | Smaakvol • zomers

HOE WERKT HET?

Op maandagavond tussen 17:00 en 22:00 wordt de Veganbox bij jou thuis bezorgd. Ben je er niet? We kunnen de box bij je buren bezorgen, of het bijvoorbeeld in de tuin achterlaten. Deze instructies kan je aan ons doorgeven.

Bij Veganbox kan je wekelijks kiezen uit 6 veganistische gerechten. Je ontvangt van ons alle bijbehorende ingrediënten en handige receptkaarten, zo houd je niks over en hoef je niet naar de supermarkt. 

Kook thuis eenvoudig de lekkerste veganistische maaltijden.

WAAROM VEGAN?


Gezondheid

Wist je dat veganisten gemiddeld 3,6 jaar langer leven? Mensen die regelmatig veganistisch eten hebben gemiddeld een lagere bloeddruk, minder kans op hart- en vaatziekten, minder maagkanker en minder overgewicht.

Milieuvriendelijkheid

Lokale, biologische en seizoensgebonden producten zorgen voor minder CO2 en afvalstoffen. Wist je dat vier dagen per week veganistisch eten evenveel bespaart als drie maanden geen auto rijden voor een gezin van vier?

Dierenwelzijn

Beter voor de dieren, beter voor jezelf. Er worden jaarlijks gemiddeld voor iedere Nederlander 16 dieren geslacht. Wanneer je uitgaat van een gemiddelde leeftijd van 80 jaar, worden er in een mensenleven dus ongeveer 1250 dieren geslacht.

WAT ZIT ER IN DE VEGANBOX?


•   Alle verse ingrediënten om zelf je veganistische maaltijden klaar te maken

•   Receptenkaarten met goed te volgen recepten

•   Zoveel mogelijk seizoensgebonden, lokaal & biologische producten

•   Wij gebruiken zo min mogelijk plastic en verpakkingsmateriaal

•   Alles tot aan de deur bezorgd

PAUZEREN KAN ELKE WEEK!


Bij het bestellen van je Veganbox maak je automatisch een account aan waar je je Veganboxen kan beheren. Je kan de boxen hier elke week gemakkelijk pauzeren of wijzigen. Wanneer je een Veganbox voor dinsdag 23:59 bestelt, wordt de Veganbox op de eerstvolgende maandag geleverd tussen 17:00-22:00.

In je account kan je tot wel 6 weken vooruit plannen. Hier kan je aangeven welke week je de Veganbox wil laten staan of wanneer je een weekje wil pauzeren, omdat je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Er wordt logischerwijs enkel gerekend voor de boxen die je ontvangt, geen extra kosten of kleine lettertjes.

Ik ben pas na een bepaalde tijd pas thuis, wat nu?

Ben je onverwachts niet thuis op het moment van leveren? Dan proberen we het bij de buren. Ook kan je een notitie achterlaten om de box bijvoorbeeld in het portiek/bij de voordeur/in de achtertuin etc. neer te zetten. Geef dit aan bij bestellen in het vakje 'Info voor bezorger'.

Waar kan ik de recepten zien?

Elke woensdagochtend updaten we ons nieuwe menu voor de maandag erop. Je ziet het menu boven aan deze pagina of bij de pagina 'Recepten'.

Als ik nu bestel, wanneer wordt er dan bezorgd?

Bestellen voor maandag kan tot en met de dinsdag  ervoor 23:59, dus tot 6 dagen vooraf.

Zijn de recepten lastig om te maken?

We proberen hier een balans in te vinden. Het gros van de recepten zijn simpel te maken, maar er zal af en toe een uitdagend recept bij zitten dat wat meer aandacht vereist, bijvoorbeeld sushi. We testen de recepten altijd grondig en als wij ze kunnen maken kunnen jullie dat ook!

Bezorgen jullie door heel Nederland?

Bijna! Samen met Trunkrs bezorgen we door heel Nederland, met als enige uitzondering de Waddeneilanden. De bezorging is goed gekoeld, zodat jouw producten supervers aankomen.

Zit ik ergens aan vast? Of moet ik een minimaal aantal boxen afnemen?

Nee, wij maken gebruik van een flexibel lidmaatschap. Dit betekent dat de box wekelijks opzegbaar is. Je kan tot en met dinsdag 23:59 de box pauzeren of afzeggen voor de week erop. 


Hoe kan ik mijn gerechten zelf kiezen?

Bij Veganbox hebben we keuze uit 6 verschillende gerechten. Bij de pagina 'Recepten' kan je zien welke gerechten er op het menu staan. Wanneer je voor het eerst bij ons besteld kan je na betalen je gerechten uitkiezen. Ben je klant? Dan kan je in je account vooruit plannen.

Moet ik zelf ook ingrediënten in huis hebben?

Het meeste leveren we natuurlijk gewoon in je box, maar af en toe vragen we je zelf dingen toe te voegen. Dit zijn bijvoorbeeld ingrediënten als zout, peper, azijn en olie. Het kan zijn dat hier uitzonderingen op volgen, dan zullen we dit altijd tijdig aangeven.

Wat is de bereidingstijd van de recepten?

Sommige uitdagende recepten zullen wat langer duren dan andere. Doorgaans ligt de bereidingstijd rond de 30 à 45 minuten.

Ik heb een allergie, kunnen jullie daar rekening mee houden?

Nee, in principe niet. We kunnen momenteel geen garanties geven. We verpakken in een ruimte waar ook noten en andere mogelijke allergenen verpakt worden.


Ik wil 1 keer proberen, kan dat?

We hebben geen minimale verplichte afname. In je account heb je daarom de mogelijkheid alle toekomstige boxen te pauzeren of je lidmaatschap uit te zetten. Dit kan je zelf in je account regelen of door contact op te nemen met onze klantenservice. Het pauzeren van een box kan t/m de dinsdag voor levering (6 dagen van te voren). Hierna starten we met de voorbereidingen van je box.